Skip to content

Insta profiel foto - 400 x 452

Super trotse moeder van 4, minstens zo trotse levens- en zakenpartner van mijn twinsoul Ellen, helderwetend, -ziend en -voelend geboren, al jong ver weggelopen van deze gift en daardoor als volwassene flink onderuit gegleden in het leven.

Zoals een ieder op zijn of haar unieke manier op enig moment uit kan glijden in het leven wanneer we te ver van ons authentieke pad beginnen af te wandelen en de connectie met Source verliezen.

In mijn geval betekende deze uitglijder dat ik mij op enig moment in de situatie bevond dat alle pijlers van het fundament in mijn leven begonnen te rammelen. Ik eindige doodziek, in een schuldpositie en héél ver weg van een leven vol liefde en geluk.

Maar ik herpakte mijzelf!

Ik hervond mijn authentieke pad door mijn gift weer toe te laten en bewoog van doodziek naar gezond, van mijn schuldpositie naar financiële onafhankelijkheid en van een liefdeloos bestaan naar de liefde van mijn leven.

En terugkijkend op dit wonderbaarlijke proces ontdekte ik 5 stappen!

En daar was mijn Set Yourself Free methode geboren.

Ik besloot op enig moment mijn praktijk (Klassieke Homeopathie en Orthomoleculaire Therapie) achter me te laten en anderen te gaan helpen met deze methode.

Er kwamen prachtige mensen op mijn pad! En in no time bevond ik mijzelf in de positie van mentor mogen zijn van heartdriven (online) leading ladies van over de hele wereld. Selfmade super succesvolle onderneemsters die hun eigen gift doorgaven op hun eigen, unieke manier.

And I LOVED it!

En om die reden is dat nog steeds een belangrijk onderdeel van wat ik doe!
Maar ik voelde al snel de roep om mijn methode niet te beperken tot een kleine, selecte groep! Ik wilde zo veel meer mensen raken en verder helpen. En een lang verhaal kort….dat is wat ik gedaan heb!

Ik heb de afgelopen jaren met groot succes tientallen online trainingen gecreëerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en online business building. Velen daarvan vind je hier terug op mijn site.

Krachtige trainingen die je op je eigen tempo in je eigen omgeving kunt volgen via een online leeromgeving.
Duizenden mensen hebben inmiddels hun weg gevonden naar deze trainingen met de mooiste resultaten.

Daarnaast heb ik een 2-tal membershipomgevingen opgezet om zo veel als mogelijk mensen de kans te geven met mij samen te werken.

De Freebirds Mastermind voor next level nieuwetijds spirituele ontwikkeling. Een prachtige online leeromgeving vol unieke Leonie – Set Yourself Free trainingen en de kracht van een eigen besloten groep om samen met mij aan de slag te gaan.

De Freebird Lifestyle Academy voor heartdriven nieuwetijds online ondernemers. Een succesvolle membershipomgeving met tientallen unieke trainingen en een eigen besloten groep waar niet alleen met mij, maar met mijn hele team samengewerkt kan worden.

Beide programma’s gaan 1 of 2 keer per jaar open voor nieuwe instroom en ik kan met een grote glimlach op mijn gezicht je vertellen dat er op dit moment nog volop mensen in de groepen zijn die er vanaf de eerste dag bij zijn.

It’s pure love!

En alles wat ik doe kent in de onderlaag een krachtige waarheid. Namelijk dat wanneer we onszelf bevrijden van dat wat niet behoort tot onze natuurlijke staat en iedere belemmerende overtuiging die in de kern niet de onze is,  we ons nageslacht bevrijden van het uitwerken van de thema’s die wij hebben laten liggen.

En om zo veel als mogelijk mensen de kans te geven door te bewegen naar de volgende mooiste versie van zichzelf en hun leven maak ik gebruik van verschillende Social Media opties om, gratis voor jou, mijn boodschap en inspiratie te verspreiden.

Ontmoet jij mij hier voor het eerst? Check dan vooral de FREE STUFF button op mijn homepage.

It’s Time to Set Yourself Free