Skip to content

STAR Mentor Exclusive traject

Jij weet ondertussen waarom jij hier op aarde bent.
Jouw boodschap is helder!
En JUIST daarom weet jij hoe belangrijk het is om iemand naast je te hebben die dezelfde taal spreekt, jou kan lezen als geen ander én in no time alle hobbels en bobbels op je pad kan helpen gladstrijken.
Want jij wil door!
Jij gaat voor het hele plaatje!
Het grote werk.
Dit is geen Business Building, dit is EMPIRE building.

Dit 3 maanden traject is er eentje als geen ander!

We plannen in deze 3 maanden 10 online consulten in. Tijdens het eerste consult maak jij je doelen helder en gaan we kijken op welke lagen er beweging mag gaan komen om jou de perfecte match te maken voor deze uitkomsten.

De vervolgconsulten staan volledig in het teken van het bereiken van die doelen. Elke keer kijk ik met je mee wat er in beweging komt in en om jou heen en welke stappen van daaruit te zetten.

Voor mij is het vrij eenvoudig om in no time waar te nemen in je energieveld waar jouw belemmerende overtuigingen zitten, waar er invloeden meespelen uit verleden en omgeving, waar je uitnodigingen liggen voor dit moment en hoe dat in beweging te zetten. (Ik ben op aarde geland met de kracht dat ik energie kan zien en lezen, al je onbewuste belemmeringen tonen zich in no time aan mij!)

Om dit proces een vloeiende beweging te laten zijn is het voor jou als Exclusive Cliënt mogelijk om tussen ieder consult door ook nog een keer via Whats-App (tekst) contact te hebben. De ervaring laat zien dat juist die optie maakt dat de uitkomsten zich snel laten zien.

Voor wie?

Online onderneemsters met een BIG MISSION.
Artiesten die authenticiteit hoog in het vaandel hebben.
Influencers die authenticiteit serieus nemen.
Female Leaders from all over the world.

Instap na chemiegesprek.
Prijs op aanvraag.
Zeer beperkt aantal plekken, check voor mogelijkheden: team@setyourselffree.nl