Skip to content

STAR Mentor Exclusive traject

Jij weet ondertussen waarom jij hier op aarde bent. 
Jouw boodschap is helder! 
Of…. 
Je dacht jezelf, je missie en je boodschap helder te hebben en nu het succes daar is twijfel je daar aan omdat het plezier lijkt te ontbreken. 
 
En JUIST daarom weet jij hoe belangrijk het is om iemand naast je te hebben die dezelfde taal spreekt, jou kan lezen als geen ander én in no time alle hobbels en bobbels op je pad kan helpen gladstrijken. 
Want jij wil door! 
Jij gaat voor het hele plaatje! 
Niet alleen het succes, maar succes op jouw voorwaarden.  
Je gaat voor succes EN geluk. Je gaat voor je fijn voelen in alles wat je doet. 

Het is belangrijk voor jou dat je in dit proces trouw blijft aan jezelf, jouw authentieke pad en jouw unieke succesvoorwaarden. 
 
Dit 6 maanden traject is er eentje als geen ander! 
 
We plannen in deze 6 maanden 12 online consulten in. Tijdens het eerste consult maak jij je doelen helder en gaan we kijken in welke lagen en thema’s er beweging mag komen om jou de perfecte match te maken voor de door jou gewenste uitkomsten. 
De vervolgconsulten staan volledig in het teken van het bereiken van die doelen. Elke keer kijk ik met je mee wat er in beweging komt in en om jou heen en welke stappen van daaruit te zetten. 

Consulten kennen voor mij geen maximale tijd. Ieder consult benutten we de tijd die nodig is voor jou op dat moment. Gemiddeld mag je rekening houden met zo’n anderhalf uur. 

Om dit proces te versterken is het voor jou als Exclusive Cliënt mogelijk om tussen ieder consult een keer via Whats-App contact te hebben. Dit maakt dat het groeiproces vloeiend verloopt, er tussendoor geen losse eindjes of onverwachte obstakels ontstaan en de uitkomsten zich versnelt aanbieden. 

Jij begrijpt als geen ander dat investeren in jezelf op deze manier een energetische container opent die in jouw voordeel en het voordeel van je business werkt. 

BONUS: 
3 trainingen uit mijn gehele assortiment in overleg en passend bij jouw hulpvraag. 

Voor wie? 

(Online) onderneemsters met een BIG MISSION.
 
Artiesten die authenticiteit hoog in het vaandel hebben. 
Influencers die authenticiteit serieus nemen. 
Female Leaders from all over the world. 
 
Instap na chemiegesprek. 
Prijs op aanvraag. 
Zeer beperkt aantal plekken, check voor mogelijkheden: team@setyourselffree.nl