Skip to content
Innerlijk Kind Integratie Workshop - Omslag LP 1280 x 720
.
Is het niet bizar dat maar zo weinig mensen weten dat de oorzaak van veel ongemak
in hun leven veroorzaakt wordt door niet doorwerkte pijnstukken uit hun jeugd?
 

Dat bijvoorbeeld het niet slagen in je business een rechtstreekse oorzaak vindt in een deel van jouw jeugd? 

Dat de basis van je onzekerheden en daardoor niet verder komen in je carrière te herleiden zijn naar specifieke momenten in je jonge jaren? 

Dat het blijven vastlopen in relaties een direct aanwijsbare verbinding heeft met iets wat jij, bewust of onbewust, ervaren hebt als kind? 

Dat jouw gezondheid waar je elke keer mee aan het worstelen bent zijn basis kent in voorvallen in jouw jeugd waarvan je nooit zou hebben gedacht dat het daar nog mee te maken heeft? 

En weet je wat ik nog veel erger vindt? 

Dat er nog zo weinig bekend is over hoe eenvoudig je hier mee aan de slag kunt om het verschil te maken! 

Géén ellenlange therapiesessies! 

Géén grootse investeringen in ingewikkelde trajecten om je verder te helpen! 

En niet langer dat nare gevoel dat er niets te veranderen is aan je situatie! 

Want dat is er WEL! 

En jij kunt dat zelf! 

In een paar simpele stappen kun jij niet alleen herkennen waar de oorzaak ligt en hoe de energetische lijn tussen je ongemak en een bepaald deel van je jeugd er uit ziet, maar ben je ook in staat om deze lijn te herstellen. 

Zo te herstellen dat je, door dit te herhalen en te herhalen, concrete en positieve veranderingen in je huidige situatie gaat ervaren. 

Het verleden en het heden is als door een onzichtbare lijn met elkaar verbonden. Een lijn die zichtbaar en doorbroken mag worden. 

Zo dat jij, voor het eerst in je leven, de (zoals ik dat noem) geïntegreerde volwassene bent in je bestaan. 

Jij staat dan weer aan het roer! Jij zit dan weer achter het stuur op jouw levenspad! 

En niet langerzonder dat jij daarvan bewust was, jouw innerlijk kind wat nog rondliep met niet geheelde stukken. En vanuit die stukken rechtstreeks invloed uitoefende op jouw huidige leven en omstandigheden! 

NU is het moment om je daarvan te bevrijden. 

En dat komt goed uit! Al arenlang geef ik als mijn gift aan de mensheid, mijn INNERLIJK KIND INTEGRATIE WORKSHOP webinar cadeau aan eenieder die er klaar voor is: 

De eigen regie in het leven weer op zich te nemen 

Op een eenvoudige, vriendelijke en snelle manier te dealen met niet geheelde kindstukken. 

Haar leven naar wens eindelijk te leven. 

En nu krijg jij dezelfde kans als inmiddels duizenden mensen die je voorgingen! 
Meld je vandaag nog aan om DIRECT de opname van het meest recente LIVE webinar te ontvangen!

En voor de duidelijkheid: dit is geen Innerlijk Kind werk zoals je dit wellicht van anderen al eens ontvangen hebt. We gaan geen Innerlijk Kind troosten of knuffelen zoals je dat vaak hoort. Sterker nog, ik ga je laten zien waarom die aanpak juist NIET werkt. 

Ik leer jou de NIEUWETIJDSE, NO SPIRITUAL MAMBO JAMBO, VOETJES OP DE VLOER, INNERLIJK KIND INTEGRATIE METHODE 
Leonie – Set Yourself Free style die in de afgelopen jaren tienduizenden mensen wereldwijd verder heeft geholpen op hun levenspad! 

Wat heb je te doen vanaf hier: 

Je meldt je aan via de button hieronder. 

Je ontvangt dan DIRECT een mail met de opname!
(let op: komt deze mail niet direct binnen check dan ook je spam. Is hij daar ook niet binnen gekomen dan mail je zsm met 
team@setyourselffree.nl zodat iemand je verder kan helpen.) 

En…. 

In de dagen daarna ontvang je nog een aantal aanvullende mailtjes!  

Allemaal bedoelt om jou écht alle facetten van deze krachtige tool te laten begrijpen zodat je er de rest van je leven plezier van hebt. 

.

Hanneke 
Door de duidelijke uitleg van Leonie en de oefeningen die zij ons gaf, kon ik mijn problemen eindelijk eens echt goed aanpakken. Precies die stukken waar ik met Access maar niet bij kon komen. Was echt een eye-opener om te beseffen dat al mijn innerlijke ikjes ervoor zorgden dat ik maar geen echte stap vooruit kon doen. 

Na deze workshop voel ik me zoals ik me nog nooit eerder heb gevoeld! 

Wina 
Eindelijk dan de lijntjes getrokken…lang uitgesteld. 
Kom op de pubertijd uit..en alles valt op zn plek. 
Het gevoel er niet bij te horen…blokkeren..terugtrekken…niet gezien willen worden…alles volgens de regeltjes doen…soort van houvast…deelde niet veel met anderen…paar vriendinnen maar…patroon van alles in uppie regelen ontwikkeld….veel inzichten…thanx. 

Karen 
Ik liep ook op bepaalde stukken vast waar ik met de Bars geen verbetering in kon krijgen. Deze super simpele methode geeft verlichting. 

Maureen 
Wat heeft het mij veel gedaan deze workshop!  
Dacht ik van de week nog dat alles uit mijn “schooltijd” kwam, lig ik vanmorgen in de zee en komt er een gevoel bij mij binnen van mijn moeder.  
Dus nee, het komt niet uit mijn schooltijd het komt al uit mijn babytijd , ik was al zo toen ik geboren werd… Wat een bijzondere ervaring om dit te mogen ontdekken, op vakantie, in de zee en wat het nog bijzonderder voor mij maakt, mijn moeder is een paar jaar geleden onverwachts overleden en wij hebben haar in deze zee, waar ik vanmorgen heerlijk in lag te dobberen uitgestrooid, voor mijn moeder haar lievelingssplek op aarde en waar ik nu dit prachtige inzicht heb gekregen voor de rest van mijn leven. 

Janine 
Deze workshop heeft ervoor gezorgd dat ik weer meer helderheid heb gekregen in wat ik met mijn bedrijf wil en daar waar mijn kinderen het lieten stagneren begint het weer te stromen. 

Je power is aanstekelijk Leonie.  

Monique 
Bizar. Bijzonder. Blij (ogenschijnlijk om niets). 
Er is iets verschoven, veranderd. Ik kon nooit aarden. Ik voel me geaard. Zoiets. Thuis. 

Een vriendin zegt: wat straal je! 

Maureen 
Wat een bijzondere ervaring is dit zeg!!! Voel mij zo gelukkig, lijkt wel alsof alles op zijn plaats begint te vallen.  
Ik dacht zelf dat “alles” uit mijn puberfase kwam, maar door deze opdracht te maken ben ik erachter gekomen dat het al veel eerder is begonnen; afzonderen, onzekerheid, makkelijk huilen, mijn eigen schuldig voelen, over mijn eigen grens gaan, angst voor afwijzing, zorgen voor harmonie, piekeren, mijzelf achterstellen, veel slapen en makkelijk dicht klappen is begonnen als lagere schoolkind. Doordat ik dit nu weet en lees over mijzelf weet ik dat ik dit vanaf toen heb meegenomen in mijn verdere leven waardoor het steeds lastiger en ingewikkelder werd voor mij. 

Sonja 
Fijn hoe simpel Leonie deze methode brengt. Ik ben gewend (uit eerdere oefeningen) wel het kind te gaan troosten e.d., maar toen bleef ik er veel meer in hangen. Nu kan ik er veel nuchterder naar kijken, waardoor het mij ook minder energie kost en zelfs energie geeft! Dankjewel! 

Alex
Ode aan Leonie. 

Had vooraf hoge verwachtingen en die zijn helemaal uitgekomen. 

Jeanine 
Wat een heerlijke en duidelijke uitleg en zo fijn dat het heel eenvoudig mag zijn. 
En Leonie, ik heb veel geleerd van jouw manier van aanpak, dat past precies bij mij! 

Renée 
Dikke vette aanrader! Verhelderend, bevrijdend en zó toepasbaar voor heel veel, zo niet alle oude pijn. “Gebruik” het regelmatig en telkens in no time is het weer opgeruimd en schoon.   

Inge
Deze workshop kan ik iedereen aanbevelen! Ik gebruik deze techniek nu dagelijks in mijn praktijk (en ook bij mezelf). Een eye-opener!