Skip to content
NHMA

MEEST COMPLETE, LAAGDREMPELIGE EN PRAKTISCHE ONLINE BUSINESS BUILDING TRAINING EVER.
VOOR COACHES, THERAPEUTEN, PRAKTIJKEIGENAREN, NETWERKMARKETEERS
EN ZZP-ERS. 

De laatste tijd hoor ik het mezelf met regelmaat zeggen in een gesprek dat ik een ieder die op dit moment als ondernemer zijn weg moet zoeken in de online wereld niets benijd.

Waar ik in mijn tijd (ja je hebt het goed, ik ben een online-fossiel inmiddels) écht moest zoeken en flink investeren (2 jaar tijd en 45.000 dollar verder) in het pad van online ondernemen word je momenteel overspoeld met informatie, strategieën en vooral ook héél véél coaches die je vertellen wat je allemaal MOET doen om succesvol te worden met je business online.

En ik zie ondernemers daar OF gewoonweg in verzuipen OF het pad volgen van diegene die het hardst roept de succeswaarheid in pacht te hebben. Om vervolgens echt wel wat eigen succes op te bouwen maar vaak ten koste van veel! Namelijk ten koste van je tijd en je energie!

Ten koste van je leven!

En dat is niet wat jij wil!

 • Jij zit er niet op te wachten om concessies te doen aan wie je bent (omdat dat beter over zou komen online) wat je doet (omdat iets anders meer een gat in de markt zou zijn) of je vast te pinnen aan strategieën die uuuuuuuren van jouw tijd vragen en je creatief, geestelijk en fysiek volledig uitputten.
 • Jij bent nu eenmaal niet een hardcore internetmarketeer die stoer afstreept hoeveel uren ze per week in haar business heeft gestopt en hoeveel leuke dingen en belangrijke momenten ze aan zich voorbij heeft laten gaan ten gunste van haar business.

Want als het goed is, is het volgende wat jij zo ontzettend graag wil:

 • Zo veel als mogelijk mensen kunnen helpen met hetgeen jij te bieden hebt op een eenvoudige en effectieve manier!
 • Zo veel als mogelijk omzet genereren en misschien nog wel veel belangrijker, zo laag als mogelijke kostenstructuur hanteren zodat je ook het maximale overhoud van die omzet!
 • Sky High and Beyond moneys manifesteren om jezelf en de mensen van wie je houdt een mooi leven te bieden én terug te kunnen geven aan het leven, de maatschappij, de wereld!
 • Jezelf kunnen zijn online. Je niet anders voordoen dan wie je bent. Of zoals ik het altijd omschreven heb: Just being Me, Myself and I and building an empire around it!
 • Plezier hebben in je leven en je business! Staan voor wie je bent en wat je doet! En dat vol vertrouwen op een ontspannen manier zichtbaar de wereld in brengen!
 • En dit alles zonder energie te verliezen, lekker in je vel te zitten en een online business op te bouwen die jouw lifestyle dient.

Ik noem het de Freebird Lifestyle!

Want ik weet niet hoe het met jou zit?

Ik hou oprecht van mijn business en alles wat ik daar doe. Maar ik hou evenveel van heel veel andere dingen waar ik graag mijn tijd en aandacht aan besteed.

Mijn levenspartner!

Mijn 4 kinderen!

Waar ik graag héél veel mooie ervaringen mee op wil doen deze aardse ronde.

En daarnaast heb ik nog een bak aan hobby’s, interesses en niet  te vergeten 2 hele lieve hondjes. En met dat alles kan ik met gemak mijn dagen mee vullen. Dat is wat mijn leven waardevol maakt.

Dus ik voel je!

Ik begrijp je verlangens!

En ik leef je dit freebirdleven als ondernemer graag voor!

En het pad wat ik bewandelde om daar te geraken heb ik voor jou omgezet naar een geweldige trainingen van 12 weken.Een training waarmee je de basis legt  voor een succesvolle, geautomatiseerde, heartdriven online business. 

Succesvol doen waar je blij van wordt met de doelgroep die werkt voor jou! Laat je business werken voor jou en creëer een leven vol vrijheid, fun en overvloed.

Ik ga je de komende 12 weken precies laten zien hoe ik in een jaar tijd mijn business (van praktijkeigenaar naar online ondernemer) naar een figure jaarinkomen heb gebracht!

En van daaruit diezelfde business op exact dezelfde manier in een paar jaar tijd naar een 7 figure omzet heb gebracht!

En dit alles in gemiddeld slechts 24 uur per week!

Voor de duidelijkheid: dat eerste jaar deed ik alles zelf en alles alleen.

Pas vanaf het  tweede jaar kwam daar een assistent, mijn partner die mee ging draaien en langzamerhand een klein team (we zijn nu met z’n 5-en) bij.

En, leuk om te delen, de komende jaren bouw ik verder door naar een multiple 7 figure omzet! Waarbij ik mijn team ga afbouwen! En…..mijn uren in een paar jaar tijd ga afbouwen naar 10 uur in de week.

Op exact dezelfde manier zoals ik het altijd heb gedaan!

Dezelfde basis!

Dezelfde mindset!

Dezelfde handelingen!

Dezelfde manier van opschalen en automatiseren zonder de persoonlijke “touch” te verliezen!

Wat maakt dat ik mij niet in de 80% wereld bevind van ondernemers die hun business zien als een hobby tot aan online ondernemers die flink succesvol zijn maar doodongelukkig met hoe ze dit hebben moeten bereiken en vasthouden…

Maar in de 20% wereld waar zich de HAPPY én SUCCESVOLLE online ondernemers bevinden.

Ik neem je in deze al jaren succesvolle thuistraining samen met mijn levens- en zakenpartner Ellen (die het Internet Marketing Brein is in mijn business) stap voor stap mee naar jouw volgende doel in jouw business. 

Week 1 – Week 2
Deze 2 weken vormen de basis van de NHMA. Of je nu net komt kijken in de online wereld of al ver gevorderd bent, deze 2 weken zijn lifechanging. Ik kan je vertellen dat ik met regelmaat nog reacties krijg van eerdere deelnemers die me laten weten opnieuw met de eerste 2 weken aan de slag te zijn gegaan op die momenten dat ze hun business naar het volgende hogere plan willen brengen.

Superwaardevolle video’s en opdrachten omtrent succes mindset, afstemmen op je doelgroep, je expertise ownen en zo veel meer.

Week 3
Social Media week. ALLES wat ik, door de inmense kennis van mijn team over de platforms en hun algoritmes, kan delen over Facebook en Instagram.

Week 4
Content- en video creating die als een magneet werken voor jouw doelgroep én ik deel alle tools en apps die ik de afgelopen jaren succesvol ingezet heb in mijn business!

DEZE WEEK RONDEN WE MET Z’N ALLEN AF MET EEN OPEN CALL MEETING WAAR WE SAMEN DE PUNTEN OP DE 1 KUNNEN ZETTEN EN JE ALLES KUNT VRAGEN WAT JE MAAR WENST.

Week 5
Een heerlijke week vol creativiteit (Canva en Podcasten) en waar ik tevens mijn succes structuur deel met jou.

Week 6
Wat is een Money Making Website en hoe richt je dat in?

En….YES….we starten met de opbouw (of herbouw/doorbouw) van jouw succesfunnel, de basis van je business.

Week 7
Stap voor stap leggen we het fundament van jouw succesvolle, freebirdstyleproof business, door je funnel en je freebie op te bouwen. De combinatie van een gratis weggever die als een magneet werkt en echte waarde biedt voor jouw doelgroep met een goed georganiseerd emailsysteem dat naar sales leidt is waar het allemaal om draait.

Week 8
Facebookcampagnes opzetten (ja écht, ook jij kunt dat….helemaal met de hulp van Ellen die je bij elke stap bijstaat)  en je value lather bepalen zodat mensen zo veel makkelijker van je ene product naar het andere wandelen en dus de Lifetime Value van je business als vanzelf omhoog gaat.

Week 9
Je online business/e-mail campagnes automatiseren zonder concessie te doen aan jouw persoonlijke benadering van je doelgroep en je salesaanpak optimaliseren zodat je omzet met alle gemak Up, Up, Up gaat.

Week 10
Next Level Salespages bouwen die naar epic omzet leiden en alles over dé manier om van je webinar een omzetknaller te maken.

Week 11
Bonusmateriaal waar je niet direct mee aan de slag hoeft voor de te behalen resultaten maar wel vet zijn om vast kennis van te hebben zoals Manychat, SEO optimalisatie en het bouwen van een social media funnel.

Week 12
Smoking, HOT, niet te missen afrondende week vol video’s/tips/opdrachten die ik absoluut met je moet delen om de puntjes op de i te zetten! Alle SUCCES SECRETS trek ik uit de kast.

12 weken die jou verder en verder brengen naar TIMEFREEDOM en MONEYPEACE! 

En vergeet niet…. 

Het is een 12 weekse training die je aangeboden wordt op je eigen online dashboard waar je de rest van je leven bij komt! Dus je hebt alle tijd en alle ruimte om al dit moois op je eigen manier en op je eigen tempo te doorwandelen. 

 • WANT WE HEBBEN IMMERS ALLEMAAL HETZELFDE DOEL!
 • DOEN WAAR WE ZO ONTZETTEND BLIJ VAN WORDEN!
 • ONZE PASSIE UITVOEREN!
 • ONZE BUSINESS UITBOUWEN VANUIT ONS HART!
 • ER EEN MÉÉR DAN LEUKE BOTERHAM MEE VERDIENEN!
 • MET MEER DAN GENOEG AAN TIJD OVER OM DATGENE TE DOEN WAAR JIJ ZIN IN HEBT!

Je zult begrijpen dat door de intensiteit van deze 12 weken  ik maar een aantal mensen toe kan laten. Deelnemers die er ECHT voor willen gaan, die ECHT klaar zijn om FUN, SUCCES en FINANCIEEL OVERVLOED te creëren.

De   HIGH ACHIEVERS!

Ben jij er daar één van?
Voel jij het kriebelen wanneer je bevoelt wat je allemaal kun bereiken met dit avontuur?
Zeg jij JA tegen een leven vol voldoening en overvloed?

Dan heb ik een belachelijk mooi aanbod voor jou!

Wanneer jij besluit in te stappen dan is deze onderstaande aanmeldlink voor jou en dan weet je zeker dat je één van de selecte groep aan deelnemers gaat zijn.

EN NEE GEEN 45.000 DOLLAR AAN INVESTERING VOOR JOU zoals ik zelf heb moeten investeren.

 • Jij investeert slechts 1995 EURO! 
 • In termijnen betalen mogelijk.
 • Inclusief de begeleiding in de besloten FB groep.
 • Inclusief deze training na de tijd voor lange tijd de jouwe in je eigen online leeromgeving.

Je ziet wel, het is voordeel op voordeel op voordeel! 

Tel daar nog eens bij op dat een aantal onderdelen uit deze NHMA door anderen los aangeboden worden voor minste dezelfde prijs als waar je nu de hele training voor ontvang! 

DO I NEED TO SAY MORE!? 

Je ziet wel, het is voordeel op voordeel op voordeel!

Tel daar nog eens bij op dat een aantal onderdelen uit deze NHMA door anderen los aangeboden worden voor minste dezelfde prijs als waar je nu de hele training voor ontvang!

DO I NEED TO SAY MORE!?

 

EEN KLEINE GREEP UIT ONDERTUSSEN HONDERDEN POSITIEVE RECENSIES DIE IK DE AFGELOPEN JAREN HEB MOGEN ONTVANGEN over de NHMA.

Astrid  
“💪NHMA💪 

Niet Harder Maar Anders…….  
Een 12 weekse Business Building Training die mijn leven behoorlijk heeft veranderd, een training die van A-Z je leert hoe je anders kunt werken maar vooral NIET harder. Slimmer dus! Alles zit hierin wat je nodig hebt om succesvol te kunnen worden! 

Ik ben zo blij dat ik het traject ingestapt ben. Dat ik ben begonnen met gewoon doen. Stappen heb durven nemen, als ondernemer maar ook als persoon. Mijn eerste eigen online training gaat binnenkort van start. 

Mijn mening? Ik vind echt dat elke ondernemende vrouw die een online business wenst op te bouwen deze training gevolgd moet hebben. Je leert echt alles, stap voor stap, simpel en voor iedereen te volgen. 

🤨Mijn grootste weerstand vooraf was: oei 12 weken lang, heb ik daar wel tijd voor? Kan ik dit wel bijhouden? Hoe kan ik mij committen hieraan?🤨 

❌Bullshit! Allemaal overtuigingen waar ik niks aan had, overtuigingen die mij weg hielden van dat waar ik gelukkig van word. Ondernemen! Vrouwen begeleiden, coachen en ondersteunen. 

🙏Dankbaar dat ik de training ben gaan volgen. Nog niet eens afgerond maar nu al een mega succes! Zoveel al gemanifesteerd, zoveel al in werking gezet, zoveel al voorbereid.”” 

UPDATE NA EEN JAAR: 
Een jaar geleden en wat is er al veel veranderd!! 
Volledig zelfstandig ondernemer. Werken waar, wanneer en met wie ik maar wil. 

Heel dankbaar voor alles wat zich ontwikkeld heeft sinds deze training. 

Ik raad het echt elke online ondernemer aan te doen!!”

Wina
Super blij met deze veelzijdige training
Als ondernemersdochter en zelf ook altijd in de detailhandel gewerkt wist ik wel alle in& outs van de detailhandel
Zelf nu een jaar online met LoveMyLife
Online ondernemen is echter heel iets anders waar zoveel mogelijk is
Superwaardevolle training
Echte aanrader✨👍🏼✨    

Athilde 
“Wow heb net precies mijn allereerste online programma gelanceerd en binnen een half uur mijn 1ste betalende klant, YESSSSS thanks Leonie🙏🏻wat creëer jij een groeivibe!” 

Yolanda  
“Ik heb geen moment getwijfeld om de niet harder maar anders business building groep in te gaan! Ik heb mezelf zelfs een HOTSEAT plek gegund. Geen moment spijt van gehad! Door jezelf dit te gunnen kun je zoveel meer vragen stellen en verder komen! Leonie is een kei in het je anders na laten denken over zaken. Het zijn 12 intensieve weken waar ik nog veel verder op door borduur. Door haar manier van werken zorgt ze ervoor dat je volledig vanuit je hart je business gaat bedrijven. Als je dit volledig vanuit je hart doet zul je ook merken dat je zaken vanzelf gaan stromen. Je ontmoet de juiste mensen en maakt andere keuzes dan je voorheen zou hebben gedaan. 

Wat ik onder andere heb gemerkt is dat ik stappen zet. Ik geef al langere tijd workshops in mijn praktijkruimte voor kleine groepen. Dacht hierin ook niet groots. Door deze training ben ik hierin veranderd. Mijn workshop gaat nu online, heb heel Nederland tot mijn bereik en wie weet zelfs het buitenland. The sky is not the limit!! Mijn groepen zijn van max 8 naar max 50 mensen per keer gegaan. 

Voorheen geen idee wat een emailfunnel was en hoe die op te bouwen. Nu ben ik hier flink mee aan de slag! Ik ben zo enthousiast dat ik meteen heel veel ideeen heb en daar dus allemaal mee aan de slag ben. Dit gaat mijn bedrijf flink sky high laten gaan!”

Roos 
“WTF!!! Vanaf mijn begin hier in de niet harder, maar anders is er zoveel gebeurt! Inzichten over mijzelf en hoe ik de dingen tot nu toe aanpakte, een stroom aan ideeën uitgewerkt en toegepast, Power editor op Facebook uitgeplozen en ontdekt, mailerlite omarmt en helemaal verliefd geworden, live filmpjes gemaakt, en ga zo maar door. Ik ben helemaal in en ga niet meer out! Dus natuurlijk door in de hussle groep want ik ben zo enorm gelukkig de laatse weken, er zit een mega flow op wat ik aanpak. Met een beetje verbazing maar vooral open armen ontvang ik al dit moois wat mij nu toekomt. Ik dank het universum en Leonie te Riet voor deze prachtige schop onder mien kont en ik voel dat dit nog maar het begin is. 

Het geld stroomt langzaam binnen en de workshops die ik in de laatste weken heb georganiseerd zaten vol! “ 

Anke 
“WauW! De Niet Harder Maar Anders Business Building groep!! Wat direct bij me opkomt is: Die is gewoon onmisbaar als je je eigen business wilt starten of nieuw leven in je business wilt blazen! Waarom? Omdat Leonie datgene aanraakt waardoor je je business op gaat zetten vanuit je hart, vanuit je passie, vanuit je authentieke jij! En…. omdat ze samen met jou aan de slag gaat met je belemmerende overtuigingen (ego) die nog “heerlijk” jouw dromen in de weg zitten… BAM! Weg ermee! Overschrijven die handel, naar de gewenste overtuigingen én uitkomsten die daarmee samen hangen. En dan is er nog maar 1 weg: GAAN!! Gaan voor je business!!! En ik kan bijna niet in woorden uitdrukken wat er dan vrijkomt en hoe sterk dat gevoel dan is dát je wilt gaan voor je dromen, voor je passie! Ieder vrij moment dat ik had zat ik, met energie voor 10, te werken aan de opdrachten en mijn business op te bouwen! Heerlijk! En natuurlijk wil je ego je dan nog van alles wijs maken, maar jij weet wie bent, waar je naar toe wilt bewegen én welke ideale klanten/ cliënten bij jou horen! De volgende stap is dan dat Leonie je alle tips & trics leert hoe je deze ideale klanten/ cliënten als een magneet naar je toe kunt trekken! Namelijk door naar buiten te treden, vanuit je pure authentieke vorm, via nieuwe tijds tools als Social Media. En wat dat laatste betreft was echt alles nieuw voor mij. Ik wist nog niet hoe ik een foto moest uploaden op Facebook;) het interesseerde me ook niet. Het is ongelooflijk hoe Leonie met haar vibe en drive zelfs dát interessant en toegankelijk maakt! Ik begon dus echt bij 0 en mijn business staat in 6 weken tijd als een huis! Mijn website staat, mijn fanpage en ik voel dat ik door deze training alle vervolgstappen in huis heb om mijn business te laten lopen als een Malle! Niet Harder, Maar Anders! En dat voelt Lekker!!!!”

Starters? 
Gevorderden? 
Ik heb ze allemaal in mijn training voorbij zien komen. 
Van lieve meiden die hun inschrijving bij de KvK nog moesten inplannen. 
Tot even zo lieve meiden die al vele successen op hun naam hadden staan. 
Het maakt niet uit waar je je bevindt. 
Het gaat er om dat je er klaar voor bent je business te gaan omarmen als iets wat jou dient en niet andersom. 

Deze drie kanjers vertellen hoe zij het ervaren hebben: 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor wie is deze training?
Deze training is voor een ieder die er klaar voor is zijn business voor het eerst online te lanceren of online op een hoger plan te brengen. Ik heb de afgelopen jaren in de NHMA rondes vooral coaches, therapeuten, praktijkeigenaren, netwerkmarketeers, online marketeers een zzp-ers in de groepen getroffen en ik blijf er bij dat iedere ondernemer succesvol zou kunnen zijn online.

Voor wie is deze training niet?
De “nee” denkers. De “ik zie liever gesloten deuren dan open ramen” personen. En niet te vergeten de “het ligt aan alles en iedereen behalve aan mij” types.

En ja, dat zeg ik met alle vormen van respect. Maar laten we elkaar vooral een bak aan ellende besparen.

Maar ik weet nog niet wat ik te bieden heb of wat ik precies wil!
Dan ben je niet de enige. En dat maakt niets uit! De eerste 2 weken zijn er volledig op ingericht om je daar mee verder te helpen. Het kan zelfs soms een voordeel zijn.

Ik weet nog niets van de online wereld.
Aaaaaah, ze bestaan nog! Online Virgins! Geweldig, kom maar door! Het scheelt je zo ontzettend veel wanneer je vanaf het begin de Niet Harder Maar Anders weg gaat volgen.

Ik heb mijn zaakjes al op orde maar ben niet happy maar zie er tegen op alles om te gooien.
Je bent niet de eerste die op mijn pad komt, al een 6 figure inkomen draait op de internetmarketing manier en NIET happy is. Maak je niet druk, dit wordt jou weg er uit. Je hoeft niet alles om te gooien maar we laten je zien hoe je met subtiele aanpassingen grootse uitkomsten kunt manifesteren.

Ik heb nu de tijd niet!
Ahaaaa, tuurlijk. Ach, dat is de meest gehoorde. Wanneer komt het écht uit om de gouden loper naar je hart te bewandelen? Ons ego zal dit altijd proberen te saboteren. Gewoon lekker aanmelden, aan de slag gaan en weten dat je voor héél lange tijd op je dashboard bij alle informatie kunt. 

Ik ben een hekel aan techniek!
Join the club! Ik ook!!! En eerlijk is eerlijk, in het eerste jaar heb ik absoluut door die overtuiging heen moeten bewegen. Ik heb zoiets: als het mij is gelukt dan lukt het jou met alle uitleg en alle begeleiding (die ik toen niet had)  ook! En als er echt iets overblijft wat absoluut niet bij je past dan kun je dit al snel gaan uitbesteden.

Hoe lang kan ik bij het dashboard?
Ik spreek met je af dat je er minimaal een jaar bij kunt. Waarom niet langer? Ach, de kans is groot dat je er voor jaren bij kunt. Maar om nu te zeggen; voor de rest van je leven….dat voelt ivm de ontwikkelingen in de online markt niet reëel en up to date.

Ik ben een man!
Van harte! Je had waarschijnlijk al vernomen dat ik voornamelijk in de vrouwelijke variant spreek. Dat neemt niet weg dat, uiteraard, iedereen welkom is.

ALUMNI GROEP

 • Heb jij de NHMA al eerder gevolgd?
 • Ben jij die HIGH ACHIEVER die door en door wil?
 • SNAP JIJ DAT HET EFFECT VAN DEZE TRAINING ZO VEEL VERDER RIJKT DAN HET EFFECT VAN EEN TRAINING ALLEEN?

Weet jij het GROTE GEHEIM van alle succesvolle entrepreneurs hier op aarde?
Dan weet jij dat het continu investeren in jezelf en je verbinden met een mentor en omgeving die met jou resoneert je in een ENERGETISCHE CONTAINER VAN ONEINDIGE GROEI trekt.
Ik weet het! daarom investeer ik al jarenlang HUGE in mezelf.

Let op!

Voor jou is er deze NHMA ronde een fijne optie.

 • Je meldt je je opnieuw aan voor de speciale ALUMNIPRIJS. Let op: de 30% kortingslink geldt hier niet omdat het al zo’n megakleine investering is.
 • Draait, als je dat wenst, opnieuw mee in de besloten FB groep en maakt gebruik van de expertise en de energetische container die de groep is.
 • Ontvangt eventuele updates (en die zijn er deze ronde!) op je dashboard.
 • EN BENT VAN HARTE WELKOM BIJ HET LIVE EVENT!

Hoe VET is dit!
Even weer helemaal onderdompelen in de vibe waarvan je weet dat het opnieuw een boost gaat geven aan je business.

Wacht niet te lang!
Vol is vol.