Skip to content
Money Needs a Home

Hoe is het gesteld met de MONEYFLOW in jouw leven? 

Heb je een fijne relatie met geld? Stroomt het? Zit er groei in? 

Of blijft het een moeizaam proces? 

Altijd het bekende stukje maand over aan het einde van je geld?

Of (en dan hoef ik alleen maar een aantal van de redenen op te noemen van deelnemers die op een eerder moment aan de slag gingen met deze lifechanging training):  

  • “Wat ik ook doe Leonie, ik val altijd terug in schulden”  
  • “Ik ben er zo klaar mee altijd maar op datzelfde omzet level in mijn business te blijven”
  • “Is deze training ook geschikt voor mij? Het lukt mij namelijk aardig om vermogen op te bouwen, maar op de één of andere manier ben ik het ook zo altijd weer kwijt!”
  • “Ik ben het geldgeploeter zo zat, nu is het mijn tijd om overvloed te ervaren”

Ik spreek zo ontzettend veel mensen die een ingewikkelde relatie met geld hebben. Zeggen er alles aan te doen en het maar niet positief in beweging te krijgen. 

Dit komt omdat ze de energetische “taal” achter geld nog niet hebben leren kennen en toepassen. En het belang van je geld (energetisch) een thuiskomen geven nooit gekend hebben. 

Wanneer ik ze dan vertel hoe ik vanuit mijn expertise en waarheid kijk naar thema’s als geld, maar ook overvloed, succes, volgt er vaak verbazing. 
En wanneer ik ze dan ook nog laat zien hoe ik van een schuldpositie, niet wetende of ik met 2 kleine kinderen in mijn huis kon blijven wonen, de situatie keerde naar de financiële onafhankelijkheid die ik nu ken volgt er nog meer verbazing. 

Wat als ik je vertel dat het enige wat er tussen jou en een maximale geldstroom staat jouw eigen onbewuste belemmerende overtuigingen zijn. Want écht, je kunt elke geldomvang manifesteren in je leven. Maar dat vraagt wel dat jij de perfecte match bent voor die geldstroom. Dat jij je als het ware op diezelfde radiofrequentie bevindt als de overvloed die jij wenst. 

Money Needs a Home - maar dat is nog niet alles - 1000 x 195

Wat als ik je vertel dat jouw geldstroom een optelsom  
= 
 
van de liefde die jij aan jezelf geeft 

+ 

die waardering die je aan jezelf geeft en de waarde die jij vindt dat je achterlaat hier op aarde? 

BAM! 

Die komt vast even binnen! 

Begrijp ik…..als geen ander….ik bevond mij daar immers ooit. 

Maar begrijp dan aub ook dat dit juist kansen biedt! 
 

Wat de unieke frequentie die ZELFLIEFDE heet kan ik je helpen verhogen! 
En de prachtige frequentie die gelijk staat aan ZELFWAARDERING  en afgestemd zijn op DE WAARDE DIE JIJ ACHTERLAAT HIER OP AARDE ook! 
 
En dan voegen we daar en paar krachtige MONEY VERSNELLERS aan toe in de vorm van inzichten rondom overtuigingen die jouw moneyflow tegenhielden en tools die deze weer in beweging gaan zetten! 

En niet te vergeten…..ik leer je de energetische taal achter geld begrijpen en spreken EN ik laat je zien hoe je je geld een juist “thuiskomen” geeft zodat het niet anders kan dan dat het gaat stromen voor jou! 

MAGIC! 

Voor het eerst in je leven kun je, door met mij in 30 dagen door deze training te wandelen, de unieke  energetische “taal” van geld leren begrijpen, spreken en een thuiskomen gaan creëren voor jouw geldwens!  
 

Door NU in jezelf te investeren en deze training aan te schaffen! 

Eén van mijn meest succesvolle trainingen van de afgelopen jaren, direct en voor altijd voor jou!  

Na aanmelden ontvang je inloggegevens voor deze training via je eigen dashboard of, mocht je al een dashboard inlog hebben, wordt deze er bij geplaatst. 

Deze training is opgebouwd uit krachtige video’s en verfrissende nieuwetijds opdrachten die versmolten zitten in de 5 stappen van mijn zich veelvuldig bewezen Set Yourself Free methode. 

Alle opdrachten worden begeleid door voorbeelduitwerkingen zodat ik absoluut zeker weet dat jij het maximale uit deze training kunt halen. 

Wandel NU het groeipad dat ik heb bewandeld. 
 
Van een SCHULDPOSITIE. 
Naar FINANCIEEL OVERVLOED. 
Naar FINANCIELE ONAFHANKELIJKHEID. 

Inzicht na inzicht! 

Nieuwe stappen zetten! 

Transformatie! 
Money….kom maar thuis! 
En dat “thuis” ga jij creëren! 
 
Voor slechts 95 euro (en zelfs de mogelijkheid om in 3 keer te betalen) is deze unieke MONEY MAKING training voor altijd van jou. 
Om direct mee aan de slag te gaan en met regelmaat er weer bij te pakken. Voor altijd toegankelijk via jouw online dashboard met je eigen inloggegevens! 
Ontvang exact die Mindset oefeningen, inzicht verhogende opdrachten en resultaat creërende handelingen die mij en ondertussen duizenden mensen wereldwijd die positieve moneyflow brachten waar ze naar op zoek waren! 
 
Diep van binnen weet je dat jij daar ook recht op hebt!  

Omdat je het waard bent gedragen te worden door je moneyflow!  

Omdat je weet dat dit het moment is om een nieuwe moneylifestyle te omarmen die jou dient!  
 
Het is mijn persoonlijke missie om mijn methode over te brengen aan mensen zoals jij. Die klaar zijn deze groei te pakken. En die er naar uit zien de wereld mooier te kleuren met alles wat deze training brengt.  

DIT is het moment om patronen die hoogstwaarschijnlijk al generaties met je meewandelen voor eens en altijd te doorbreken. Verlammende patronen die vele mensen ondanks poging na poging, in een wereld van tekorten lijkt te houden.  

Hoogste tijd om MONEYPOWER in je leven toe te laten.  

JA, dat is mogelijk!  
JA, daar ben jij toe in staat!  
Ja, dat kun jij!  

Sterker nog, alleen al de aanschaf van deze training geeft al een nieuw signaal naar het Universum af.  
Een signaal dat laat weten dat jij klaar bent voor meer! 
 
Dit is niet zo maar een training! 

Money Needs a Home - Dit is next level - 1000 x 195

Er gebeuren wonderen! 
Geld begint makkelijker te stromen! 
Dingen beginnen, als vanuit het niets, positief te veranderen!

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden

Check this:  

Enthousiaste deelneemster laat weten dat het geld komt aanwaaien. 

Money Needs a Home - foto recensie deelnemer

 Anke 
“Mijn struggle met money is dankzij de training volledig verleden tijd. Wat een mindshift. Geld = idd een optelsom van de liefde voor jezelf en de waarde die je vindt dat je achterlaat op aarde. Ready for more!” 

Ingrid. 
”Ik heb direct al moneyflow gemanifesteerd!!! 👌 😀. 

In mijn dagelijkse FW een auto opgenomen. Ik heb een auto nodig en was met een kennis al een halve dag op autojacht geweest. 

Het verhaal krijgt een fijne wending. In plaats van betalen heb ik een auto gekregen!!! Het is de Toyota Yaris van mijn schoonouders. Zij mogen om gezondheidsredenen niet meer rijden. 

Hoe mooi is mijn wens een geschikte auto tegen geschikte prijs door het universum opgepakt en aan mij gegeven …. wauw hoe gaaf is dat.  🙏”

Lize
”Stuiter stuiter! 

Nog een klein voorbehoud vanwege het door mij gevraagde salaris (ja ja, ik durfde gewoon te vragen wat ik mezelf waard vind) heb ik per 1 december weer een baan! Eentje die helemaal op mijn lijf is geschreven. WOW. Zo dankbaar en eigenlijk word ik er ook even heel stil van.  

En volledig te danken aan deze training”
 
Anke
“Mijn omzet maakte een enorme boost tijdens deze training, het verschil was te opvallend om te negeren.” 

Hannah. 
“Deze money flow training is écht een van mooiste kado’s, om jezelf te geven. 🙏🏻Dankjewel Leonie voor being a huge Light on my path” 

 Alice. 
”Ik merk tijdens deze training dat er van alles aan het gebeuren is. Er komen nieuwe mensen naar mijn zaak en mensen die klaagden dat ze geen geld hebben gaan opeens vooruit betalen. Er wordt volop gebeld voor consulten. Gister bij mijn fysiotherapeut vroeg hij of hij mensen naar mij mocht doorsturen. Ik merk dat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen en waardeer mijn eigen werk. Ik ben niet bezig hoe een ander het vind maar gewoon ik het wil en voel.”

Amel
”Oh my god….. Synchroniciteit, niet normaal! Ik zette mijn focus in deze training dat ik 4 mensen verwelkom in mijn team. Ik voelde het ook echt, zo fijn. 

Ehmmm eergisteren en vandaag 2 leden mogen verwelkomen en waarschijnlijk morgen de 3e.. Zo FUCKING dankbaar (pardon my French), maar dit is zo lekker! 

Ook ontving ik geld, best een lekker bedrag, wat ik helemaal vergeten was dat ik het kreeg. Wat een gaaf cadeau, weer zo enorm dankbaar voor.”

Money Needs a Home - grafiek deelnemer

Marieke  
In aanloop naar mijn beurs ontstonden de eerste verschuivingen (eerste offertes, eerste betalingen) en op de beurs zelf was ik er, in mijn ‘kracht’, ik stond te ‘shinen’ en het sloeg aan. Leuke contacten waar nog zeker meer uit voort komt, zowel qua directe klanten als qua netwerk-contacten. Ik kon zeggen dat het geslaagd was.  

DO I NEED TO SAY MORE? 
 
Let’s talk about MONEY honey! 
En bestel NU! 

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden