Skip to content
lightcodes

Voor een ieder die niet bang is het leven bij de energetische ballen te pakken en klaar is voor een spirituele upgrade door 10 lichtcodes te ontvangen die direct meer licht, meer liefde en meer overvloed activeren in ieders bestaan 

Leonie – Set Yourself Free 

AL jouw aardse problemen, zorgen en uitdagingen zijn een rechtstreeks gevolg van de verloren connectie met het Universum, met de bronfrequentie.   

In eerste instantie uit zich dat in een, vaak niet door jou herkend en erkende, periode van innerlijke onrust, aanhoudende gedachtestromen en/of vermoeidheid. Wat zich uiteindelijk zichtbaar maakt in de fysieke vorm van symptomen en klachten. En in de mentaal/emotionele vorm bouwt het een basis van een alsmaar aanhoudende ontevredenheid, een “nooit echt ergens thuis voelen” wat uiteindelijk kan uitmonden in de bekende psychische problematieken van onze westerse wereld. 

Het op de juiste manier herpakken van de connectie met het Universum, de connectie met SOURCE, maakt dat dat oneindige licht dat (voor de duidelijkheid) IN JOU IS meer en meer door kan schijnen in jouw leven. De deelgebieden in je leven laten dan automatisch, onder invloed van de wet van de aantrekkingskracht, nieuwe en meer positieve uitkomsten zien. 

Ben jij klaar om in slechts 3 maanden tijd precies die 10 LICHTCODES te ontvangen die dit proces in werking zet? 

SP middenstuk 1000 x 481
  • 10 ultieme, perfecte codes die als geen ander in staat zijn om de manifestatielichtknop in jou voluit te draaien.   
  • 10 magische en tegelijkertijd super praktische codes die maken dat er een duidelijk positief verschil ontstaat tussen jouw leven vóór dit next level programma en ná. 

 
Na aanmelding ontvang je deze training, die ik absoluut beschouw als de kroon op mijn werk, in je eigen dashboard met een eigen, unieke inlog.  

Deze leeromgeving maakt dat je volledig op je eigen manier, en op je eigen tempo, met de lichtcodes aan de slag kunt. Hoewel het programma in 3 maanden te doorwandelen is heeft de ervaring geleerd dat de meesten er langer over doen en er met regelmaat op teruggrijpen. 

Het programma is opgebouwd uit een PREWORK omgeving om je, ongeacht je huidige “level” van bewustzijn, klaar te stomen voor de 10 lichtcodes. 

Wat volgt zijn trainingsvideo’s afgewisseld met bonusvideo’s en een Q&A video opname halverwege en aan het eind. 

Dit is hét programma voor een ieder die het spirituele pad al een tijdje bewandeld en klaar is om zijn of haar bewustzijn naar het hoogste level te brengen. 

Geen training om “even” doorheen te wandelen, maar het omarmen van een practice, een lifestyle waar het bronlicht meer en meer door gaat schijnen via iedere vezel van jouw zijn. 

LET’S MAKE YOUR WORLD A BETTER PLACE SO WE CAN MAKE THE WORLD A BETTER PLACE! 

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden

Recensies 1000 x 481