Skip to content
Hoog Sensitiviteit vanuit Kracht

⚛ Vermoeidheid
⚛ Energie lekken
⚛ Energie oppikken
⚛ Emoties die alle kanten op kunnen schieten
⚛ Innerlijke onrust en spanning
⚛ Gevoelig voor omgeving, mensen, prikkels
⚛ Lichamelijke klachten.

Zo maar wat verschijnselen die je kunt ervaren wanneer je hoogsensitief bent. Best jammer eigenlijk. 

Want er is niets mis met sensitief zijn. 

Wie weet hoe met deze prachtige eigenschap te werken kan enorm veel betekenen in het eigen leven en dat van anderen.  Sterker nog. 

Jouw wereld wacht op jou en deze prachtige eigenschap. Het is niet voor niets dat we de afgelopen jaren meer en meer HSP-ers verwelkomen op deze wereld. 

Maar ergens lijkt er wat scheef te lopen. Ergens lijkt het er op dat er een tendens is ontstaan waarin jouw sensitieve kant meer als negatief dan als positief bezien wordt. Er lijkt meer hinder dan gemak, laat staan mogelijkheden, toegekend aan dit prachtige unieke “zintuig” wat jij bezit. 

En dat kan anders! Dat MAG anders! Jouw wereld vraagt er om dat dat anders gaat zijn. 

Het is tijd om jouw sensitiviteit vanuit kracht neer te gaan zetten. 

Deze prachtige, unieke eigenschap van jou de vorm te laten krijgen waarvoor het bedoelt is. 

Jouw wereld mooier te kleuren. 

En vanuit die kleuring de rimpeling door te geven jouw wereld in. 

Voel je hem? 

Ergens diep van binnen moet dit iets van herkenning, herinnering, bij je activeren. 

Een dieper weten! 

Ondergesneeuwd in een aanpak die jou tot op heden geen stap verder geholpen heeft. 

Want NEE, jezelf afschermen – in het licht zetten – in een gouden bubbel plaatsen, gaat je niet helpen. Ja, wellicht héél even. En dan ben je weer terug bij af. 

Right? 

Herkenbaar? 

Hoe voelt het voor jou wanneer ik je vertel dat ik je in slechts 30 dagen kan helpen jouw sensitiviteit in een heel nieuw daglicht te plaatsen én je alle tools en echt werkbare tips te geven om voor altijd vanuit kracht deze mooie kwaliteit neer te zetten? 


Bye bye negatieve bij effecten. 

Hallo NEXT LEVEL EMPOWERMENT! 

In de veelheid aan 30 daagse nieuwetijd spiritualiteit- en persoonlijke ontwikkeling trainingen die ik de afgelopen haren verzorgt heb mocht een training over hoogsensitiviteit niet ontbreken. De misverstanden rondom het toekennen van de HSP status en het bijkomende ongemak wat velen ervaren riep er om doorbroken te worden. 

De wereld roept om prachtmensen die hun sensitiviteit in kracht kunnen dragen! 

In de eerste week van deze training laat ik je helder en duidelijk zien wat er nu écht gebeurt waardoor jij overprikkeling, energieverlies en aanverwante klachten ervaart rondom je sensitiviteit. 

En ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat je mijn uitleg nog nooit ergens anders hebt ervaren. 

Want ik ga niet mee met de trend dat mensen energie van je af kunnen nemen. Of dat jij energie verliest door prikkels buiten jou. 

Mijn “waarheid” zit totaal anders in elkaar en ik deel graag mijn download rondom dit misverstand met jou! 

En ik maak kraakhelder waarom alle tips die je tot heden hebt gevolgd rondom je leren afschermen onmogelijk kunnen werken. Sterker nog, ze verergeren op de lange termijn jouw klachten alleen maar. 

Vervolgens gaan we aan de slag met een 6-tal “kapstokken” die een krachtige versie van jou en jouw sensitieve kant maken: 

⚛ Authenticiteit.

⚛ Autonomiteit.

⚛ Zelfliefde.

⚛ Commitment aan jezelf en je leven.

⚛ Zelfvertrouwen.

⚛ Nuances leren zien.

Want laat het nu precies vastzitten op 1 of meerdere van deze 6! 

Jij bent, al ver voordat je geboren was, voorgeprogrameerd om deze eigenschappen krachtig en uniek neer te zetten tijdens deze aardse ronde. Ergens is dat verstoord geraakt. NU is het moment om die verstoring op te heffen. 

EN JOUW KRACHTIGE ZELF TE OMARMEN. 

Ps: Je hoeft jezelf niet als HSP-er te zien om deze training te volgen! Ik heb de afgelopen jaren tientallen mailtjes ontvangen van mensen die zichzelf nooit als HSP-er bestempeld hebben maar ontzettend veel profijt gehad hebben van deze EMPOWERMENT training. 

Na aanschaf van deze training is deze voor altijd van jou! Als een krachtig baken om op terug te vallen wanneer nodig! 
Je werkt met een eigen inlog in een eigen unieke leeromgeving. Deze 30 daagse wordt voor jou op een dashboard geplaatst zodat je zelf kunt beslissen wanneer er mee aan de slag te gaan, welk tempo aan te houden en wanneer het af te ronden of weer op te pakken. 

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden

Renee/Gerda 
“Ik wil je zóóóóó ontzettend bedanken Leonie, voor alle ontmoetingen en trainingen die ik tot nu toe heb gevolgd bij je. Maar speciaal bedankt, super super super bedankt voor de training die je nu geeft: Hoogsensitiviteit vanuit Kracht. Mijn lieve vrouw, de liefde van mijn leven, al bijna 36 jaar) heeft de afgelopen 15 a 20 jaar …. al zóveel therapieën gevolgd “op dit vlak”, om te leren (ontdekken) hoe haar hooggevoeligheid in te passen in het dagelijkse leven. Ze liep telkens vast en kon niet anders dan een veilige setting (lees: kooi) om zich heen te bouwen, vaak onbewust, van waaruit ze de wereld, de mensen en het leven benaderde en kon handelen. Altijd was er weer die ego-angst, die ego-beperkingen, die ego-stemmetjes dat drukte, mensen/groepen, nieuwe avonturen en uitdagingen too much waren, eng zijn, onveilig en dat ze die maar beter zoveel mogelijk kon vermijden /beperken. Meestal won het ego en “verkoos” ze de veilige setting, de gouden kooi waarin ze (relatief) gelukkig was. Door jouw verfrissende, vernieuwende visie en je zó ongelofelijk praktische en effectieve manier van werken, raakt ze nu (eindelijk) de kern en is er alleen maar verlangen en een weten dat ze uit deze veilige setting kan stappen en het leven vanuit haar PureVorm kan leven!”

Sara 
“Yessss! Wat een geweldige 30daagse. Mijn leven is 360 graden gedraaid. Er wacht me een geweldig leven tegemoet en hij is het nu al! Ik geniet vollop. Lieve Leonie bedankt! Je bent een prachtmens van binnen en buiten en ik ben fan 😍 je hebt me super erg geholpen met deze training.”
 
Marielle 
“We did it 🙌🏻 
En wat een lifechanging avontuur was het… 
Leonie mijn oprechte complimenten voor alle info, opdrachten en opheldering die je gegeven hebt. Wat een top training! 🙏🏼💗”

Hettie
“Wow wat een geweldige transformatie is deze training voor mij!🍀 
Ondanks dat ik al best op de goede weg was, is alles bij mij nu helemaal op z’n plek gevallen.

Ik begrijp nu wat de ander mij spiegeld, het is niet het voorval zelf, maar de boodschap eronder. Die verteld wat de ander mij laat zien, waarin ik nog mag gaan groeien. 

Zo helder en duidelijk geworden en dat was iets waar ik altijd net niet helemaal bij kwam. 

Maar nu appeltje, eitje😁

Marielle de L.
“Hoe ik 30 dagen geleden begon… 
Moe, overprikkeld, uitgeblust. 

Na 30 dagen commitment, frequentiewerk spiegelbeeld, lachen, huilen, boos zijn, vol energie en dan weer compleet uitgeput, ben ik hier nu. 

Vandaag kijk ik in de spiegel, verbind ik me met mijn spiegelbeeld, geef een compliment, voel me sterk. Minder snel overprikkeld. Staat mijn neus weer de goede kant op… en kan zelfs mijn riem 2 gaatjes strakker (hoe dan?!) 

HSP WEG ERMEE, zo had ik deze training eigenlijk willen noemen. Volgens Miranda had ik dat absoluut kunnen doen. In deze video vertelt ze wat de winst voor haar is geweest (en nog steeds) nadat ze deze 30 daagse in 2017 heeft gevolgd.”

Marielle - recensie Hoog Sensitief vanuit Kracht

HSP WEG ERMEE, zo had ik deze training eigenlijk willen noemen. 
Volgens Miranda had ik dat absoluut kunnen doen.
In deze video vertelt ze wat de winst voor haar is geweest (en nog steeds) nadat ze deze 
30 daag
se in 2017 heeft gevolgd. 

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden