Skip to content
Golden Keys

6 weken aan DNA – ACTIVATIE en

FREQUENTIE TRANSFORMATIE

6 weken vol contemplatie oefeningen, audio -en video opdrachten en
voorbeelduitwerkingen aangeboden in een digitale leeromgeving (het dashboard).
Voor altijd in jouw bezit, aan de slag wanneer jij dat wil, levenslang plezier gegarandeerd.

Maak een einde aan de verwarrende gevoelens en ervaringen in je leven.

Zet een stop op die nare, angstige gevoelens die je zo, als vanuit het niets, kunnen overvallen.

Klaar nu met alle negativiteit, klaar nu met ALLES wat je als overweldigend ervaart.

Ik neem je in 6 weken mee in een krachtig spiritueel proces om exact die frequenties in je leven te leren herkennen én verwijderen die een continue obstakel vormen tussen je huidige leven en  jouw droomleven vol flow en overvloed.

5 SLEUTELS

5 FREQUENTIES

  • de frequentie van LIEFDE
  • de frequentie van HARMONIE
  • de frequentie van JOY
  • de frequentie van BEWUSTZIJN
  • de frequentie van VERTROUWEN

Allen, mits op de juiste manier ingezet, perfecte sleutels om jouw vastgelegde codes op celniveau te kraken.
Allen, met de manier die je van mij aangereikt krijgt, in staat om ALLES wat er in jouw celgeheugen opgeslagen ligt en jou niet dient in je leven te verwijderen.

Jouw celgeheugen.
Waar eeuwenlang aan trauma’s ligt opgeslagen.

Trauma’s op zielsniveau.
Trauma’s vanuit het collectieve veld.
Trauma’s uit je huidige leven.

Ieder zijn eigen unieke frequentie uitzendend.
Krachtig.
Dag in dag uit.
En daarmee, onder invloed van de Wet van de Aantrekkingskracht, meer en meer van hetzelfde creërend.

JOUW ZIELSCONTRACT

Tot nu!

Ben jij klaar om een nieuwe zienswijze te omarmen?
Ben jij diegene die zijn leven serieus genoeg neemt om er het maximale uit te halen?
Je geboorterecht te claimen?

EEN NIEUW ZIELSCONTRACT AAN TE GAAN?

Want dat is wat we gaan doen.
6 weken lang ontvang je van mij video opdrachten en deepdive audio materiaal in je dashboard (digitale leeromgeving).
Met informatie en download waarin ik absoluut kan zeggen dat ik mijzelf wederom overtroffen heb.

DIT IS EPIC.

DIT IS MASTERMIND LEVEL.

  • Videostreams vol deepdive informatie en opdrachten om jou een expert CODEKRAKER te maken.
  • Podcast en audiomateriaal met absolute transformatie garantie.
  • Affirmaties om de 5 sleutels te activeren.
  • Aanjagers om je frequentiewerk of ander afstemmingswerk zo in te zetten dat jouw nieuwe zielscontract z.s.m een feit is.
  • Opnames van livestreams uit een eerdere ronde van deze training in een besloten Facebookgroep waarin ik vragen heb beantwoord die ook jou voort gaan helpen in deze next level training.

En ik neem jou in deze 6 weken met heel veel plezier mee in één van de meest vergeten spirituele tools hier op aarde, CONTEMPLATIE, wat zoveel verder reikt dan concentratie of meditatie.

Je voelt hem al.
DIT IS NEXT LEVEL SHIZZLE.

En voor de duidelijkheid, gebrek aan tijd mag NEVER de reden zijn dat je deze levensveranderende kans aan je voorbij laat gaan.
Er is ALLE ruimte tussen de opdrachten.
En al het materiaal blijft voor de rest van je leven in jouw bezit.
En vergeet niet dat de tools die ik aanbied VOOR HET LEVEN ZIJN!.
Velen ga je vastleggen en meenemen je leven in om veelvuldig plezier van te ervaren.

Golden Keys banner

Ben jij er klaar voor om je 100% in te zetten voor de grootste positieve transformatie in jouw leven?

Ben je helemaal klaar voor om een mega verandering door te voeren en je droomleven te leiden?

Dan heb ik een dijk van een verrassing voor jou!

Mijn team had deze training al ingezet op een investering van

495 euro

En dat begreep ik, als geen ander!
Want wat ik jou te bieden heb gaat wellicht het grootste omslagpunt in je leven teweeg brengen.
En ik heb nog geen andere training op dit level getroffen, eerlijk is eerlijk.

Maar ik had al lang besloten, gewoon door mijn eigen download hier in te volgen, dat ik iedereen de kans wilde geven om een dergelijke training en transformatie mee te maken.
DAT is immers wat ik wil achterlaten hier op aarde.
En dat maakte dat ik besloten heb de training in te zetten op een investering voor jou van

149 euro

Hoe VET is dat!
Voor slechts 149 euro zouden jij en ik 6 weken samen aan de slag kunnen gaan.
We bieden je zelfs de mogelijkheid aan om in 2 termijnen te betalen

Maar WACHT……

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden

Na aanmelding ontvang je binnen een aantal uren de inlog gegevens in je mail van onze digitale leeromgeving (het dashboard) en kun je van start met de training.

Cynthia
Na een eerste gratis training was ik verknocht aan Leonie, haar inspirerende, mooie levenslessen, zet zij neer met een flinke dosis humor, fijne uitleg in begrijpbaar Nederlands…jip en janneke taal noemt zij dat..

Ik heb mijn ingeschreven voor de cusus de golden keys, en in een zeer wervelende, drukke periode heeft deze cursus mij vele grote inzichten EN steun gegeven.

Voor het eerst in mijn leven heb ik ECHT het gevoel dat ik nu de regie over mijn eigen leven kan terugnemen. Dat is mogelijk namelijk, dat heb ik gezien, gevoeld en ervaren…

Bianca
Ik heb net de Golden Keys training van Leonie gevolgd. En wat een magische training. Bijna niet in woorden uit te drukken. Je moet dit zelf ervaren en vooral voelen. Maar de sleutels zijn goud waard en gaan je zoveel brengen. Ik zit nu regelmatig in zo’n heerlijke flow, waardoor er steeds meer moois op mijn pad komt. Ik ben zo dankbaar voor deze training. Lieve Leonie bedankt ❤️

Mireille
Zoooo waardevol💕 6 weken op Mn eigen tempo werken aan meer inzicht en een blijer hart. Het leven met 3 kids en een gave praktijk raast soms zo! Aan me voorbij. En dan wordt een mens moe. Heul moe. En ziek. Nieuwe inspiratie en herkenning is dan zooo welkom. En het overtrof echt ALLES. 5 prachtige sleutels, volop in the picture. Door gerichte vragen, gerichte aandacht, gericht er zelf mee werken kwam er rust. En daarna intense kracht! Gezondheid. Blijdschap. Ik wist wel dat ze er was, de krachtige, moedige, zelfverzekerde ik. Vol energie en gezond! Al tijdens deze 6 weken kwam ze te voorschijn. Ik ben weer zalig mezelf. Dankjewel mooi mens, voor het willen delen van je wijsheid en het mogen aanklikken op jouw energie. Nu kan ik het weer zelf💕

Lilian
Ik kan de woorden nog niet zo vinden maar Leonie is met alles wat ze is en aanreikt en uitstraalt, lifechanging. Alleen al de potentie voelen is waardevol. Licht, leven, liefde, Leonie.

Ria
Wat een prachtige training! Zowel de Lifestyle als de deepdive variant brengen dagelijks beweging in mijn leven. Natuurlijk is het niet toevallig dat de sleutel die in een bepaalde week uitgelicht werd zich ook consequent liet zien. Of juist niet liet zien omdat er zich een mega schaduwwerper aandiende 😅. Wat een rijkdom om te weten en te voelen dat dit de weg naar transformatie is. Ik kan niet in woorden weergeven hoe dankbaar ik ben dat ik jou Leonie, in mijn veld gemanifesteerd heb. Graag reis ik verder met je. Een dikke vette 10 voor: je bedrijf, je trainingen, je openheid, je no-nonsens houding, voor jou! 💞💞💞 – it’s magic and I love it. 💫💫💫💫💫💫💫💫

Miranda
Lieve Leonie, wat kan ik zeggen over deze training zonder te struikelen over mijn woorden, want dat is wat er gebeurd. Ik wil er zoveel over zeggen en ergens val ik ook gewoon stil. Ik wandel inmiddels al een tijdje met je mee en heb bijna al je trainingen gevolgd, ook ben ik al enige tijd lid van een van je membership groepen. En iedere keer opnieuw sta ik met grote bewondering te kijken naar de wijze waarop jij je trainingen lanceert en mij in beweging brengt. Op een manier die niet te evenaren is. Dit is een training van formaat, van wereldklasse. Hoe jij toch iedere keer weer opnieuw de lijntjes weet te verbinden, de juiste vragen weet te stellen, mij in beweging brengt en houdt en me in deze training meer en meer uit mijn ‘denken’ hebt gebracht en terug naar het voelen. En dat maakt ook dat ik er geen woorden voor heb wat deze training met mij gedaan heeft en doet. Omdat dit een gevoel is wat je alleen maar kan ervaren als je de training gevolgd hebt en dit als een proces in je leven omarmd.

Ik dank je vanuit de grond van mijn hart voor al wat je geeft, brengt, doet, voelt en uitstraalt. De tijd van hoppen van training naar training is definitief voorbij. Dit is wat het is en wat ik mag omarmen voor de rest van mijn leven. En ik ben mezelf tot in mijn tenen dankbaar dat ik jou in mijn leven gemanifesteerd heb. En ja, ik mag het ook gewoon uitspreken: ik hou van jou met heel mijn hart! 🙏💖

Dorien
Ik heb de afgelopen 6 weken de Golden Keys Mastermind Training gevolgd.

Een groter kado kon ik mezelf niet geven, dit is rijkdom, dit brengt me rijkdom!!

This is a Golden Journey, in a Joyful playground.

This is SelfLove for me.

Alweer een prachtige training die mij, op Leonie haar unieke wijze, laat voelen en zien, ervaren wie ik echt ben, wat voor overtuigingen ik heb, wat voor aangeleerd gedrag ik laat zien, wat mijn ego me verteld, wat ik zelf allemaal kan creëren mijn hoofd. Ik was me vaak niet bewust waar mijn emoties vandaan komen, emoties die er mogen zijn die me nu laten zien wat er werkelijk speelt.

Emoties die me laten bewegen en groeien, die me dichter bij mezelf brengen. Op een speelse zachte manier, in ease and grace zoals Leonie het zo mooi zegt. Hier denk ik dagelijks aan, het houdt me zacht en bewust want ik heb de neiging om streng voor mezelf te zijn.

En wat zo geweldig is, HOE ik deze emoties mag zien, zonder er van alles van te vinden, nu kan ontdekken waar ze vandaan komen, en hoe hiermee om te gaan, hoe ik dit in kan zetten om dichter bij mezelf te ZIJN.

Om te herinneren wie ik echt bent, om elke dag mijn mooiste ik te zijn.

Mijn authentieke ik!

This is life changing, het is bijna magical wat Leonie hier doorgeeft. Geen broodje aap verhalen of zweverige praktijken….bla bla….

Nee!!, bewust zijn, puur de waarheid, De Gouden Sleutels in mij!

Ik kan nog veel meer vertellen, maar… je bent NU hier op het juiste moment, om ook te ervaren wat voor prachtige trainingen Leonie voor JOU heeft.

Zij is echt The Master voor mij!

Veronique
Deze training is goud waard! Deze training brengt me zoveel! Dit is een tool voor het leven. Het brengt een mega shift teweeg. Het geeft je de tools en handvaten om je lijden en demonen te omarmen en ten dienste te stellen van je groei, ont-wikkeling naar je leven naar wens. Leonie wijst je in deze training stapje per stapje de weg naar heelheid, weg van de struggle richting zachtheid, in ease and grace…. dit is een heel intense training en is pure magic. Lieve Leonie, ik wil je zo graag uit de grond van mijn hart bedanken voor deze magische training! Dit is voor mij echt dé training der trainingen. Het is eigenlijk niet juist om het een training te noemen, het zet een levensproces in werking, een bewustzijn, een ware transformatie,… het is een tool voor het leven. Thank you!!!! 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden