Skip to content
Bevrijd Jezelf
Bevrijd Jezelf

Gezonder zijn? 

Energieker voelen? 

Financieel overvloed ervaren? 

Volop echte liefde om je heen. Liefde mogen geven en ontvangen? 

Willen we dat niet allemaal? 

Maar hoe is dat bij jou op dit moment? Kijk eens naar je leven. Verloopt ALLES in je leven naar wens? Of zijn er deelgebieden die je best graag verandert zou willen zien? 

Mijn ervaring is dat 9 van de 10 mensen hier JA op antwoorden. JA ik wil gezonder zijn. Ja ik wil overvloed op elk vlak! Ja ik wil succesvoller zijn in mijn werk of in mijn business. En liefde? JA, JA, JA, meer van dat. 

En tegelijkertijd weet ik dat je nu denkt: “Maar hoe dan?”. “Ik heb alles al geprobeerd om mijn leven eindelijk eens die boost te geven dat het er écht uit ziet en verloopt zoals ik zou willen”. “Maar het lukt me maar niet!” 

Of, zoals één van de prachtmensen die een tijdje geleden er voor koos deze training te gaan volgen me liet weten: “Ik deed altijd zo mijn best, maar ik had soms het idee dat ik met ketens vast zat aan mijn verleden en daardoor keer op keer in dezelfde processen terecht kwam. Daarnaast zag ik me tot grote schrik steeds meer en meer in zelfde patronen bewegen als dat mijn moeder en haar moeder dat deden.  

Ook maar iets hiervan herkenbaar? 

Voor mij in elk geval wel. Jaren geleden voelde ik me exact zo. Ik was, doordat ik in mijn leven steeds verder en verder van mezelf weggewandeld was, in een leven beland waar ik allesbehalve happy mee was. Doodziek, financieel volledig aan de grond. En over liefde helemaal maar niet te spreken. 
Ik hoef maar in de ogen te kijken van de oude Leonie die je afgebeeld ziet op de foto en ik weet nog precies hoe ik me voelde. 

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden, maar dat gevoel van me in het zwartste hoofdstuk van mijn levensboek te bevinden vergeet ik nooit meer. 

En juist op de bodem van deze put voelde ik de kracht me weer open te stellen voor een dieper weten wat ik als kind al bij me droeg. Een wat ik noem DOWNLOAD die ik al die tijd had proberen weg te drukken. Ik besloot de boodschappen vanuit dat dieper weten weer volledig toe te laten. En ik manifesteerde in sneltreinvaart ALLES waar ik naar op zoek was. Ik creëerde, op basis van GERICHTE MINDSET en DE JUISTE STAPPEN  VAN DAARUIT TE ZETTEN volledig mijn leven naar wens: OP ELK VLAK! 

En daar was mijn SYF methode geboren 1150 x 100

Mijn 5 trapsraket!
5 stappen naar een leven naar wens op ieder vlak. 

Mijn Set Yourself Free methode bracht mij in 5 unieke stappen van: 

 • doodziek naar gezond en bomvol energie
 • een liefdeloos bestaan naar de liefde van mijn leven
 • financieel rock bottom naar financieel onafhankelijk

Deze FREEBIRD LIFESTYE is voor mij tweede natuur geworden en maakt nog steeds dat ik verder en verder reis naar de volgende mooiste versie van mijzelf, mijn business, mijn leven.
En ondertussen kan ik zeggen dat ik tienduizenden mensen wereldwijd hetzelfde heb laten ervaren.
Zij kozen ervoor niet langer, hoe onbewust ook, geketend te zijn door de creatiekracht van hun verleden. Hun opvoeding, de ervaringen tot op heden in het leven, thema’s uit familielijnen, ja zelfs uit vorige levens….ze waren er volledig klaar voor om de niet zichtbare kracht van deze energieën te doorbreken.

En dat deden ze! 

Met exact diezelfde 5 stappen!

 • Doelen stellen
 • Frequentiewerk
 • Actie (Get off Your ass
 • Evalueren
 • Dankbaarheid

En in dit proces werd het voor eenieder glashelder met welke ketens zij in energie nog verbonden waren met het verleden!
En terwijl de inzichten kwamen, kwamen er door het integreren van de 5 stappen ook de eerste gewenste resultaten.

En tot op de dag van vandaag ontvang ik tientallen mailtjes en berichten per week van mensen die me vertellen welke resultaten ze hebben gemanifesteerd doordat ze zich in slechts 30 dagen tijd door middel van deze training de methode en lifestyle eigen hebben gemaakt.

Om je hiervan een beetje een indruk te geven hierbij de vervolgtekst van het prachtmens over wie ik al eerder sprak:
“En tijdens deze 30 daagse kreeg ik eindelijk, na zo lang van de ene therapie naar de andere gewandeld te hebben, helder waar hem de angel zat! Waar ik nog, zonder me er van bewust te zijn, als onzichtbaar verbonden was met patronen uit het verleden. Ik voel me nu bevrijd! En dat niet alleen, door de 5 stappen uit te voeren voel ik mij voor het eerst in mijn leven “aan het stuur” van mijn eigen leven en begint er zo veel om me heen positief in beweging te komen”

En hoe ga ik nu jou daar blij mee maken 1000 x 105

Simpelweg door jou dezelfde kans tot inzicht en groei aan te bieden! 
Na aanmelding ontvang je deze 30 daagse in een persoonlijke leeromgeving met een eigen inlogcode en dus de mogelijkheid om deze lifechanging training de rest van je leven in je bezit te hebben. 
 
30 dagen aan unieke video’s, opdrachten en…… om zeker te weten dat je het maximale er uit gaat halen….bij iedere opdracht een 2-tal voorbeelduitwerkingen. Zodat ik zeker weet dat je altijd inspiratie bij de hand hebt mocht je even niet verder komen met een opdracht. 

Bonus 1000 x 105

Een tijd geleden nam ik op verzoek van een aantal van mijn 1 op 1 klanten een UNIEKE MEDITATIE op. Bedoelt om een diepwerkend positief effect te hebben op jouw onderbewuste en alles wat zich daar vast gezet heeft op celniveau. 
En wanneer kun je dat beter doen dan in de avond, vlak voor het slapen waarin je de reis naar dat onderbewuste aangaat?
Mijn CELREGENERATIE MEDITATIE is dan ook pure magic gebleken.  

En deze krachtige meditatie krijg jij er nu als een BONUS bij! 

Dus voel!
Voel die JA!
Voel hoe je klaar bent om je voor eens en altijd te bevrijden van alles wat in de kern niet van jou is!
Al die belemmerende overtuigingen die je tegenhouden echt het maximale uit het leven te halen.
Die wonden die maar blijven sluimeren onder de oppervlakte.
Aangenomen waarheden die niet de jouwe zijn maar wel mee schijnen in jouw realiteit.
Voel je die JA?
Klaar om deze reis met me aan te gaan? 

Om na 30 dagen te mogen concluderen: 

 • Dat je, misschien wel voor het eerst in je leven, in aanraking bent gekomen met je authentieke zelf, vrij van ballast op wat voor manier dan ook!
 • Dat je volledig helder hebt WAT jou persoonlijk al de tijd heeft weg gehouden van al dat moois dat het leven te bieden heeft en hoe dit te doorbreken.
 • Dat je vrij bent van al die aangeleerde, bewuste én onbewuste belemmeringen die tot op heden jouw leven naar wens hebben gesaboteerd.
 • Dat je de krachtige universele levenswetten waar mijn methode op gebaseerd is, nu écht begrijpt en weet toe te passen in jouw leven.
 • Dat je je de Set Yourself Free methode eigen hebt gemaakt en dus precies weet hoe de 5 traps raket in te zetten voor de rest van jouw leven. Zodat je voor eens en altijd een leven naar wens kunt creëren op ieder gewenst vlak.
 • Dat je je doelen helder en duidelijk op een rij hebt, zo beschreven dat ze daadwerkelijk opgepikt én gerealiseerd worden door het universum.
 • Dat je duidelijk op een rij hebt wat je elke keer weer concreet en direct kunt ondernemen om in the FLOW te komen en een perfect “match” te zijn voor alles wat jij in je leven naar je toe wil laten komen.
 • Dat je er klaar voor bent om vanuit essentie te stromen, te leven, te werken hier op aarde. Vrij van ego. Vrij van aangeleerde overtuigingen. Vrij van culturele en maatschappelijke overtuigingen.

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden

Jacqueline
Ik ben jou zo dankbaar voor de inzichten die jij mij hebt gegeven. Jarenlang op zoek en steeds het niet vinden. Ik heb geprobeerd “antwoorden” te vinden in de spiritualiteit, geloof en in therapeuten, maar mijn onrust bleef. Vaak aan mezelf getwijfeld en daar was JIJ! Ineens werd er zoveel duidelijk! Mijn belemmerende overtuigingen, mijn onbewuste koplampen die mee schenen…en daar kwam ik tevoorschijn. Wat ik nu zie in de spiegel maakt mij blij terwijl ik die spiegel eerder ontweek. Voor mij stopt het niet na de 30 dagen. The best is yet to come. Dank je wel Leonie dat ik mezelf kan laten zien en kan groeien  

Danielle 
Wat een resultaten. Leonie, vanuit het diepste van mijn hart ben ik je dankbaar. Dankbaar dat je mij de weg naar mezelf terug hebt laten vinden. En dat ik nu echt mijn passie leef. 

Inge 
Wow, zoveel eye-openers in 1 maand: geweldig! Ik merk bij mezelf een groot verschil en een enorm leerpunt: ik mag duidelijker worden! In wat ik wil en waar ik heen beweeg. Deze duidelijkheid geeft mij een enorme boost. Ik kom daardoor moeiteloos in beweging waar het eerder zo moeizaam ging! Het mooie is dat ik op 1 of andere manier de energie van Leonie op heb gepikt. Dit werkt door in mijn werk als therapeut, ik kom veel sneller tot de kern en ga verder ipv blijven herkauwen op het verleden. Lieve Leonie: ik ben dankbaar voor jouw manifestatie afgelopen 30 dagen. Het heeft een hoop zwaarte bij mij weg gehaald waardoor ik nu anderen beter kan helpen. Waarvoor Dank!!!!! Dikke knuffel van Inge. 

Nienke  
Deze 30daagse heeft me gebracht dat ik weer wakker ben geworden, dat ik het leven weer in de hand kan nemen (ondanks de kleine kinderen ;-)) en dat ik echt wel mijn dromen kan verwezenlijken. En die weg zet ik dus ook echt in! Dank je wel Leonie 

Karen 
De 30-daagse is bijna ten einde en ik voel dat de basis gelegd is.  
De rest van mijn leven is begonnen en ik verheug me enorm op alle mooie kansen, dromen en mensen in mijn leven. Heb eindelijk de goede afslag gevonden en genomen.  
Dank je wel, Leonie! 

Johanna 
Wat was het voor mij een openbaring! Daar kan geen therapeut tegen op! Wat is het toch bijzonder om in zo’n korte tijd al zoveel inzichten en tools te mogen ontvangen! 

Sonia 
Yesssssss…. deze methode helpt mega goed.  

Thuis met mijn kids gaat alles eindelijk prima. 

Zakelijk is er van alles in beweging. 

En ik heb de liefde van mijn leven ontmoet. 

Wist niet dat ik nog eens verliefd kon worden, maar dat was wel mijn wens.  
I’m sooo happyyyyyy❤️❤️❤️❤️

Loeke 
Je dertig dagen hebben echt gewerkt merk ik. Ik slaap veel beter en sta met een blij gevoel op en na mijn werk fijn de dingen oppakken die me gelukkig maken. Ik ben weer begonnen met gitaar spelen na vele jaren en hoe fijn is dat. ❤️❤️❤️

Karen B. 
Ik krijg met de dag meer respect en bewondering voor je , Leonie , heel veel dingen “wist”
ik al , DACHT ik , maar jij verwoordt alles zooo helder , zoooo duidelijk en zo goed onderbouwd , dat er alleen daardoor al ALLERLEI kwartjes beginnen te vallen ! 
Dingen , waar ik al jaren van “wist” en mee leef , en van waar uit ik probeer te handelen worden dankzij jouw mooie video’s / verhalen zo helder als glas voor mij ! Ik ben zwaar onder de indruk ! Wat een power heb jij , Leonie , en wat kan jij dingen goed en helder 
uitdrukken , waardoor ik zo”n plezier heb , en nog steeds meer KRIJG
😇🤩🥳🙏🌟😊 in deze training , NU al , en ik ben nog maar bij week 2 ! Ik denk ECHT , nee , weet zeker , dat ik hier bij jou heel veel ga leren , op mijn eigen , unieke wijs ! Thx so much Leonie !!!! 

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden