Skip to content
Katapult je Business

E- learning en online trainen is HOT momenteel en onderzoek laat keer op keer zien dat deze markt zal blijven groeien en groeien. Niet verassend dus dat veel ondernemers in deze markt springen. Coaches, praktijkeigenaren, ZZP-ers, staan te trappelen om hun kennis en kunde op deze eenvoudige, laagdrempelige en effectieve manier aan de man te brengen.

En…..

Het succes blijft uit!

Er schrijven zich te weinig mensen is.
Degenen die aan de slag gaan maken de training niet volledig af.
En/of (auw) de gewenste resultaten blijven uit.

Dat KAN zo anders.

En dat GAAT ook anders wanneer je de SUCCESBOUWSTENEN begrijpt en leert toe te passen.
 

En daar kom ik om de hoek kijken. 

Sommige zaken wil je nu eenmaal gewoon van de beste leren! 

Ik weet dat het niet helemaal Nederlands is om zoiets van jezelf te zeggen…. 

Maar BAM ik zeg het gewoon: “Ik ben een QUEEN wanneer het gaat om het bouwen van succesvolle online trainingen”. Ik heb er inmiddels tientallen op mijn naam staan, zowel op  het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling als Business Development.

En een flink aantal daarvan draaien volledig geautomatiseerd en voorzien mijn business van een continue onderstroom aan omzet.

Het geeft mijn leven zo ontzettend veel kleur te weten dat: 

 •  Ik miljoenen mensen kan raken.
 • Miljoenen kan omzetten.
 •  Met een minimum aan investering op het gebied van tijd en geld. 

Ben jij die coach, praktijkeigenaar, zzp-er, die high achiever, die de zelfde ambities heeft?
Of ben jij die al ervaren trainer die graag met mij en mijn ontwikkelde FREEBIRDS SUCCES BOOSTER mee wil liften die ik als kapstok hanteer voor al mijn trainingen? 

Wat als ik je vertel dat je in 30 dagen je eigen MEGASUCCESVOLLE online training kunt maken én lanceren? 

En dan niet zo maar een cursus maar eentje die : 

 • Bomvol zit met jouw ideale klanten/cliënten
 • Succesvol is voor een ieder die meedoet
 • Jouw laat ervaren dat je met minimale inspanning en risico een sky high and beyond omzet kunt genereren voor je business 


Klinkt goed? Dacht ik ook! Sterker nog, ik wou dat ik die techniek direct in de vingers had vanaf de dag dat ik besloot mijn business o.a. om te zetten naar een online trainingsvorm zodat ik met minimale inspanningen maximale uitkomsten kon behalen. Nee, voor mij volgde een flinke financiële- en tijdsinvestering om dit onder de knie te krijgen. Ik wilde het immers ook leren van de besten! 

En eerlijk is eerlijk, dat alles is mij zeer goed bekomen. 

Katapult Moet afbeelding 1000 x 767

Hoe VET dat ik dat dan in 30 dagen ga delen met jou. 
En na 30 dagen: 

 • Weet jij EXACT welk deel van je kennis je FREE weg geeft (immers een belangrijk onderdeel van je salesproces) en welke je voor laat betalen.
 • Tune jij met alle gemak in op succesvolle cursus ideeën en weet je precies welke cursusnamen als een magneet werken op jouw ideale doelgroep.
 • Weet jij hoe je die specifieke doelgroep in grote getalen naar je cursus kan leiden en hun eventuele belemmerde overtuigen over deelname kunt weghalen.
 • Beheers jij volledig mijn stappen plan voor het bouwen van een High Quality Cursus en voel je dat je, simpelweg door de stappen te volgen, steeds meer BODY en VERTROUWEN IN JEZELF krijgt.
 • Weet je, tevens door dit stappenplan, met de inhoud van de cursus PRECIES jouw doelgroep daar te treffen waar ze klaar voor zijn.
 • Ben je onderscheidend en FRESH met alles wat je lanceert.
 • Sla jij met de prijsbepaling van je cursus nooit de plank mis voor zowel je cliënten als je business. 
Katapult telefoon afbeelding 1000 x 628

En met mijn FREEBIRDS SUCCES BOOSTER die ik jou help eigen te maken creëer jij je eigen garantie voor een gegarandeerd succes. 

En of dat allemaal nog niet meer dan genoeg is….. 
Ik neem je mee in de geheime wereld van TRANSFORMATIES AANBIEDEN en STORYTELLING. 

Kortom: 

EEN KANT EN KLAAR PAKKET OM OP EEN NIEUWETIJDSMANIER MET MINIMALE INSPANNING EEN MAXIMALE BOOST AAN JOUW BUSINESS TE GEVEN. 

Dé cursus voor élke coach, praktijkeigenaar, online marketeer, zzp-er die geïnteresseerd is in het geven van succesvolle trainingen, etc. En tevens voor een ieder die al wel ervaring heeft met het geven van cursussen en uitziet naar nog mooiere resultaten. 

Let’s go SKY HIGH & BEYOND! 

En dat ALLES bied ik je aan voor een prijs die je met je eigen cursus direct daarna in 10-, 20-, JA ZELFS HONDERDVOUD terug kunt verdienen. 

Als dat niet smart investeren is 😃

Katapult bonus afbeelding 1000 x 476

En mocht jij warm worden van het idee een veelvoud van je investering terug te verdienen? 
Dan kan ik je adviseren je NU aan te melden en deze tijdelijke BONUS mee te pakken: 

MIJN  
OMZET BOOSTING 
VISUALISATIE 

Een door mij ingesproken, zeer succesvol gebleken, visualisatie/meditatie oefening waarin ik je in 9 stappen begeleidt naar een “EMPOWERED YOU” volledig in afstemming met een SKY HIGH & BEYOND OMZET! 
Speciaal gereserveerd voor die enthousiastelingen die NU al weten dat deze cursus DE kans is waar ze al zo lang op wachten. 

WACHT DAN GEEN SECONDE LANGER EN CHECK, ZOALS ALTIJD, DIT WEL HEEL SPECIALE AANBOD! 

Daar waar ik een kleine 10.000 dollar investeerde in deze leerschool én het vervolgens zelf nog moest zien te implementeren……bied ik jou dezelfde kennis én gaan we direct samen aan het bouwen voor slechts 495 euro! 

Wat? 

Ja echt! 

Dus wacht niet langer en klik NU door om je aan te melden. 

Binnen 24 uur ontvang je mijn WELKOM VIDEO + in totaal acht video’s/fasen + opdrachten bijgevoegd op je eigen Leonie – Set Yourself Free dashboard. Hier kun je, met je eigen unieke inlog, aan de slag wanneer je dat maar wenst. 

Ideaal! Want dit is materiaal voor het leven!!! 

Ik gebruik ELKE nieuwe lancering nog steeds EXACT dezelfde aanpak als die ik met jou deel in deze 30 daagse. 

En ik ontvang wekelijks mailtjes van ondernemers die succesvol met de inhoud van deze training aan de slag zijn gegaan en de basis er elke keer weer bij pakken. 

En ik voeg jou graag aan dat rijtje toe! 

Of je nu al een concreet idee hebt of niet….een ervaren E-Course-Creator bent of niet….het maakt niet uit!! Ik heb alle geuren en kleuren en levels voorbij zien komen en iedereen begint met deze methodische aanpak bij stap 1! 

So lets do this! 

Maak de wereld blij met jouw gift! Kleur jouw wereld en de wereld mooier met wat je te bieden hebt. 

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden

Miranda
Lieve Leonie, had ik al gezegd dat je Katapult training goud waard is? Dat dit niet alleen gezorgd heeft dat ik m’n eerste online training heb ontwikkeld, gelanceerd en gedraaid, maar dat ik aan de verschillende fasen in het proces wat heb voor HEEL MN BUSINESS. Of het nu gaat om m’n boodschap, onderneming, website, product, samenwerkingspartner, dienst, nieuwsbrief of e-book. 

Ik kan deze fasen over ALLES heen leggen. Hierdoor ben ik in staat beter mijn doelen te stellen, helder te zijn, concreet en dit mee te nemen in m’n fw. En ben ik 3 betaalde online trainingen aan het ontwikkelen. 💖 

Waardoor ik in de afgelopen paar weken enorme sprongen zet. Naar mijn hart. En fuck wat voelt dit fijn. Gaaf. Super. Te gek. Met zoveel meer zelfvertrouwen. Vanuit zoveel liefde en passie. 

Katapult recensie afbeelding 1000 x 720
Astrid is fan van al mijn Business trainingen

Nogmaals heel erg bedankt voor weer een heerlijke sprong naar mijn essentie toe  
 
Mijn pareltje start binnenkort, voorlopig zijn er 5 inschrijvingen en een aantal waarvan ik voel dat ze nog twijfelen. 
 
Ik heb al verschillende vragen gehad om hem in een workshop te gieten en zelfs op later tijdstip te herhalen omdat mensen er graag alle tijd voor willen uitrekken  
Ik wil er ook een voordracht of lezing van maken en het is inspiratie voor 1 van mijn boeken … 
 
Mijn gratis weggever heeft veel succes gehad en dat ga ik ook nog meer uitbouwen. 
Mijn facebookgroep is een heerlijke plek geworden met fijn wat leden. 
Ik heb op al mijn social media kanalen een aantal extra volgers, heel wat extra klanten in de praktijk en vooral heel wat dankbare mailtjes gehad van mensen die me lieten weten hoe mijn schrijfsels hen in transformatie en rust hebben gebracht… 
 
En vooral heb ik dankzij het maken van deze cursus, zelf nog zulke diepe stappen mogen zetten in mezelf door mijn eigen stappenplan te doorlopen en mee te gaan op de flow.. 
 
Ik voel me een dankbaar en zielsgelukkig mens! 
 
Dank je wel lieve schat voor jouw aandeel hierin!!! 
voldaan en nog vollediger mezelf dan ooit tevoren… 
 
Liefs 
Jana 

Willie verteld graag over haar ervaring!

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden