Skip to content
How to Blow up your Business

“Ik kan niet wachten om dit 3 maanden programma met jou te delen en de ECHTE jij en jouw AMAZING GIFT de online wereld in te knallen op zo’n manier dat jouw klanten over elkaar heen struikelen in de haast om met jou en je producten te werken. 

Want JA je kunt absoluut je PASSIE omzetten in WINST en een EPIC LIFESTYLE BIZ opbouwen die jou aan alle kanten support zodat jij kunt doen waar je geboren voor bent, honderdduizenden mensen kunt inspireren en raken en meer overvloed gaat ervaren dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden!” 

LET’S DO THIS!!! > Leonie – Set Yourself Free < 

Is één van jouw grootste wensen alle geheime wapens te bezitten die je zo in zou kunnen zetten dat ALLES wat je deed je huge omzet op zou leveren? 

Mijn How To Blow Up Your Online Business training brengt jou precies die 9 geheime wapens die maken dat je klanten je nog net niet smeken om je online producten en diensten af te mogen nemen. 

Een waterdicht systeem waarmee jij jouw kennis, vaardigheden en passie om kunt zetten naar een virtuele cash machine en je jezelf onder kunt dompelen in de business en het leven van je dromen terwijl jij je ultieme lifestyle leeft. 

Ik deel met jou in 3 maanden tijd in 9 HOW TO stappen precies dat wat maakt dat ik al jarenlang mijn online lanceringen als succesvol kan bestempelen. Van de ene succeslancering naar de volgende knal training, van krachtige membershipgroepen naar succesvolle jaarprogramma’s, van uitverkochte live events naar wachtlijsten voor mijn 1 op 1 trajecten. 

Ben jij klaar om in slechts 3 maanden tijd precies die 9 geheime HOW TO wapens te ontvangen die dit proces in werking zet?  

 • How to …. Use Social Media to Grow and Sell
 • How to …. Turn Your Livestreams into a Cashmachine
 • How to…. Blow UP Your Online Launches
 • How to …. Sell Out!
 • How To …. Build and Sell Your Signature Offer
 • How to …. Build Fame!
 • How to …. Get Killer Engagement.
 • How to …. Make People Say Hell Yeah (prijzen/bonussen/kortingen)
 • How to …. Build Out!

  9 krachtige, snelwerkende wapens  die iedere handeling omzet in winst en een simpel en elegant salessysteem vormt dat jouw volgende lancering er eentje laat zijn vanuit plezier en flow zodat je een perfecte match bent voor het maken van omzet. 

  9 zó eenvoudige en toch door zo weinig online onderneemsters opgepikte businessboosters die zorgen voor actie, momentum en sales in jouw community. 

Na betaling ontvang je de video’s direct in je eigen online leeromgeving waar je de rest van je leven bij kunt middels je eigen inlog. Het programma is zo opgebouwd dat je er in 3 maanden succesvol doorheen kunt werken. 

Iedere video vraagt gemiddeld anderhalf week om niet alleen tot je te nemen maar om er ook concreet mee aan de slag te gaan! 

Maar dat is nog niet alles! 

Om absoluut zeker te weten dat ik je ALLES breng om je verder te helpen en dé basis te leggen voor jouw online business die ik ook heb kunnen leggen voeg ik ook nog krachtig PREWORK materiaal toe zodat ik weet dat je goed van start gaat én een aantal BONUS video’s om het succes proces te versnellen! 

Daarnaast bevindt zich halverwege het programma plus aan het einde een verhelderende Q&A sessie waar we samen de puntjes op de i gaan zetten. 

Kortom ALLES wat jij nodig hebt om jouw business op een (nog) hoger plan te brengen! 

LIFECHANGING! 

Voor altijd van jou via je eigen inlog/dashboard voor slechts 497 EURO! 

I know!!! 

Jij wéét hoe belachelijk interessant dit aanbod is! 

 • Je ontvangt immers 9 “secrets” die op zichzelf al los staande krachtige trainingen zijn wat niet in waarde uit te drukken is!
 • Jij leert précies datgene wat iedere succesvolle én happy online ondernemer weet en wat voor de minder succesvolle, vaak hardwerkende en ontevreden online ondernemer absoluut onbekend is!
 • En door het op maat gemaakte Prework, de epic aanvullende video’s en de krachtige Q&A sessie laat jij niets aan het toeval over. 

Nu is het jouw moment! 

Welkom in mijn wereld! Het is er fijn kan ik je vertellen! 

Het online ondernemen wordt vanaf nu zoveel eenvoudiger, zoveel transparanter, zoveel succesvoller en vooral…..zo ontzettend veel leuker! 

*De termijnen zullen automatisch een maand later opvolgend afgeschreven worden

recensies plaatsen