Skip to content
SP omslag - 1216 x 684
SP omslag - 1216 x 684

HET LEVEN IS TÉ WAARDEVOL OM NIET VOLUIT TE LEVEN. 

Jij bent het waard om voluit te leven! 
Het is je geboorterecht om volop liefde te ontvangen en te geven! 
Het leven mag met de stroom mee en overvloed mag zich aandienen. In allerlei mogelijke vormen! 

Maar waarom ziet dat er dan niet voor iedereen zo uit? 
Waarom ervaar jij dat niet? 

Hier komt iets heel interessants om de hoek kijken. 

Namelijk dat het leven, jouw leven, zich zonder dat je dat doorhebt zo uitrolt als dat het je in de eerste 7 jaren van je leven is voorgeleefd! 

En dat jouw leven precies is afgestemd op de overtuigingen, wederom onbewust en dankzij je naaste omgeving, die jij in je eerste 7 levensjaren hebt gevormd! 

Die eerste 7 jaar van jouw leven waarin jij de uitspraak “money see monkey do” vanuit je natuurlijke staat van mensenkind zo letterlijk hebt genomen dat je een gretige spons bent geweest voor alle voorbeelden en informatie die je in die jaren gegeven is. 

Dag in dag uit, jaar in jaar uit, sloeg jij dat wat tot je kwam op in je onderbewustzijn. 

ZO ziet liefde er dus uit! 
DIT betekend geld en succes! 
Gezondheid kent dus deze vorm! 
 
VOORgelegd, MEEgegeven, ONDER je huid geschoven en IN je onderbewustzijn opgeslagen. 

Datzelfde onderbewustzijn dat in de jaren daarna voor 97% de uitkomsten in jouw leven heeft bepaald. En nog steeds doet! 

Datzelfde onderbewustzijn dat vanaf het moment dat jij halverwege je 30e levensjaren bent, als een onbewust programmering niet alleen bepaald hoe jij naar de mensheid kijkt en naar de wereld kijkt, maar grote invloed uitoefent op alle facetten van je leven! 

 • Je liefdesleven!
 • Je financiën!
 • Je successen!
 • Je relaties!
 • Je gezondheid! 

Dat verklaart waarom mensen wel in staat zijn om een ander leven te wensen! 
Ja zelfs heel bewust kunnen kiezen voor een ander bestaan! 
Maar het NIET voor elkaar krijgen deze wens tot leven te laten komen! 

NIET in staat zijn om hun financiën op de rit te krijgen ondanks wilskracht! 
NIET in staat zijn om hun liefdesleven op een gewenst level te krijgen ondanks de beste intenties! 
NIET in staat zijn om andere relaties, hun carrière, hun business en hun energielevel op zo’n level te krijgen dat het ze gelukkig en trots maakt. 
NIET omdat ze het niet WILLEN! 

Maar omdat die wilskracht maar voor 3% invloed heeft op de uitkomsten. 

En omdat die uitkomsten worden gevormd door iets waar jij je al die tijd namelijk niet van bewust was. 

JE ONDERBEWUSTZIJN 

Een krachtige programmering die, ondanks jouw beste intenties het anders te gaan doen, draait op overtuigingen en voorbeelden uit je kinderjaren. 

Een supersterke computer die de hele dag door data uitspuugt die tot andere resultaten leiden dan die jij wenst in je leven. 

Dat mag anders!
En met wat we als mensheid inmiddels weten: 

DAT KAN ANDERS! 

Er is namelijk een manier om dat onderbewustzijn in beweging te krijgen. 
Er is een weg om al dat wat NIET dient in jouw bewustzijn en ongewenste uitkomsten in je leven manifesteert, te beïnvloeden.  

Nee, niet met doorzettingsvermogen! 
En ook niet met affirmaties, rituelen, boeken lezen en doelenlijstjes maken. 

Daarmee raak je alleen maar dat bewustzijn, die 3%, dat deel van je brein dat uiteindelijk weinig voor je kan betekenen. 

Wat jij nodig hebt zijn de juiste PORTALS (toegangspoorten) naar jouw onderbewustzijn. 

Die in staat zijn daar krachtig en magisch werk te verrichten. 

Zodat jij niet langer in het luchtledige staat te schreeuwen met al je zelfhulpinformatie en opgebouwde inzichten richting een onderbewustzijn dat jouw taal nu eenmaal niet verstaat. 

Zodat jij niet langer probeert de informatie van je zelfhulpboeken, hulpverlening en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s als een cassettebandje (bewustzijn) in je videorecorder (onderbewustzijn) te duwen, omdat dat onmogelijk gaat werken. 

Zodat jij EINDELIJK de juiste taal, het juiste “gereedschap” en de juiste te zetten stappen ontvangt om daadwerkelijk beweging te krijgen in het veld dat bepalend is voor jouw levensgeluk. 

JOUW ONDERBEWUSTZIJN. 

En alles wat daar opgeslagen ligt wat jou niet dient! 

Het is tijd voor een grootse RESET! 

Het is tijd om jouw waarachtige leven te leven! 

Vanuit jouw natuurlijke staat! 

Vrij van overervingen uit je familielijnen, overtuigingen van je opvoeders en iedere vorm van ballast die niet dient in jouw pad naar absoluut levensplezier en maximaal levensgenot! 

RESET biedt jou in 30 dagen ALLE portals om een verse start te maken die jou naar nieuwe en gewenste uitkomsten in je leven leiden. 

MAANDAG 24 JANUARI ga ik in een besloten Facebookgroep aan de slag om jou precies van die informatie, die tools en die opdrachten te voorzien die die RESET tot stand kan brengen. 

Klaar nu met die oude programmering die jou al zo lang, ondanks al je goede intenties en stappen, in de greep houdt van uitkomsten in je leven die je niet langer wenst! 

 • Ik laat je zien EN ervaren hoe je met de juiste informatie toegang kunt krijgen tot DAT deel van jouw brein dat WEL in staat is om in contact te komen met jouw onderbewustzijn en daar de gewenste verandering tot stand kan brengen. 
 • Ik laat je kennis maken met de “portals” die WEL keer op keer hebben bewezen een leven een positieve wending te geven die niet eerder tot stand is gekomen. 
 • Ik haal je uit de illusie van de wereld van affirmaties en rituelen die slechts inwerken op het 3% veld van je bewustzijn en neem je mee in de praktische maar zeer krachtige wereld van “gewoonteswissel” en de “5 minutenregel” die inwerken op het oh zo bepalende veld van je onderbewustzijn dat voor 97% jouw leven bepaald.
 • We gaan van inzichten rondom jouw “monkey see monkey do” fundament in de eerste 7 jaar van je leven….. 
 • Naar de échte poorten naar het onderbewustzijn en ALLE manieren om dat veld naar wens in beweging te zetten… 
 • Tot aan dit praktisch integreren in jouw leven van alledag zodat het positieve effect niet alleen bij deze 30 daagse ronde blijft, maar meegaat jouw lifestyle, jouw leven in. 
 • En om dit alles te “borgen” ontvang je van mij in de tweede week (naast alle video’s en opdrachten) een heel speciale audio opname die je tijdens de training dagelijks als een meditatie af kunt draaien op precies dat moment op de dag dat de poort naar jouw onderbewustzijn niet alleen open staat voor deze informatie, maar ook in staat is verandering aan te brengen. 
 • En in de derde week ontvang je een vergelijkbare audio opname voor een ander moment op de dag, om exact datzelfde tewerk te stellen en het proces te versnellen. 
 • Boven op dit alles werk ik in de afrondende week, naast het integreren van alles in een lifestyle die jou dient, met jou toe naar een eigen audio door jouzelf gemaakt op maat voor jou! 

Dit is UNIEK! 

Begrijp me goed. 

Dit is een nog nooit eerder vertoonde training van Leonie – Set Yourself Free! 

Deze 30 daagse is een NEXT LEVEL LIFECHANGING training die bomvol staat van alle informatie die heeft geleid naar mijn eigen groeispurt van de afgelopen periode. 

Niet in de vorm van een thuistraining, maar samen met mij en een kleine groep gelijkgestemden in een besloten groep! 

Met mijn support! 

En je ontvangt deze training na de tijd op je eigen dashboard met je eigen inlog gegevens zodat je er bij kunt wanneer je maar wenst. 

Normaal is de investering voor één van mijn 30 daagse trainingen 95 euro! 

Dat is al, heel bewust, een laagdrempelige investering wanneer je beseft tot welke resultaten ze kunnen leiden. 
Hoeveel is de grootste verandering in een leven een mens waard? 

Right? 

Maar ik heb voor jou, als member, een uniek aanbod! 

Jij betaalt geen 95 euro, maar slechts 75 euro! 

En…… 

Ik bied je de mogelijkheid om in 1, 2 of zelfs 3 termijnen te betalen.

En om het nog aantrekkelijker te maken ontvang je er ook deze BONUS bij! 
Want mocht je het nog niet weten, ik doe alles behalve half werk als het gaat om mensen zoals jij verder te helpen op het pad van persoonlijke ontwikkeling. 

SP Bonus Meditatie 513 x 513

Ter voorbereiding van de geweldige reis die we met elkaar aan gaan vanaf de 24e krijg je DIRECT na aanmelden een BONUS MEDITATIE van mij cadeau die ik speciaal heb opgenomen voor deze RESET training. 

Een meditatie die in staat is voor jou een krachtig fundament te leggen voor deze 30 daagse zodat jij maximale resultaten kunt behalen. 

Deze audio is volledig afgestemd op de frequentie VERGEVING. 
En ik kan je nu al zeggen dat hij er anders uit zal zien dan dat je je misschien nu al bedenkt. 

Dit is nieuwetijds energiewerk in uitvoering. 

Dit is THE REAL DEAL! 

Dit voorwerk zal zijn eigen detoxfrequentie kennen zodat straks daar alle vervolginformatie als perfectie puzzelstukjes op aan kan sluiten. 

Hij is van mij! 

Voor jou! 

Maar let nu op! 

VOEL jij deze 30 daagse als geen ander? 

Is er iets in jou dat wakker lijkt te worden terwijl je dit alles tot je hebt genomen? 

Ben jij diegene die voor een NEXT LEVEL EXPERIENCE wil gaan deze 30 dagen? 

Dan heb ik de volgende GOLD en DIAMOND optie voor jou! 

GOLDEN VIP 
SP Golden Vip 513 x 513

Dit is een UNIEKE kans om de RESET training op HIGH VIBE level te ervaren. 
Naast dat je aan de slag gaat met deze 30 daagse in de groep, de meditatie bonus ontvangt EN na de tijd de gehele training voor altijd van jou is opgeslagen in je eigen leeromgeving is er de volgende mogelijkheid voor jou om je RESET te versnellen en te bekrachtigen. 

Aan het einde van iedere RESET week (op de vrijdag of de zaterdag)kun jij mij, via whatsapp, laten weten waar je tegen aan gelopen bent in de week voorafgaand. Dit doe je door dat in te typen of in te spreken hoe je de week ervaren hebt, waar er voor jou nog vragen of losse eindjes zijn of waar je graag inzicht op zou willen ontvangen. 
Je ontvangt van mijn dan een op jou afgestemde audio reactie terug die je tot diepere inzichten en grootsere stappen kan brengen. 

Let op: slechts 5 mensen kan ik deze optie bieden! 

Dit is voor jou wanneer je aan alle kanten VOELT dat dit de training is waar jij op gewacht hebt. 

Je kunt niet wachten tot we gaan starten, voelt een diepe roeping deze reis aan te gaan en iets in jou WEET dat de GOLDEN VIP optie jouw weg is. 

Voor slechts 249 euro (!) ben jij mijn GOLDEN VIP! 

DIAMOND VIP 
SP Diamond Vip 513 x 513

Ik hoef jou niets uit te leggen! 

Jij bent altijd diegene die voor het hele plaatje wil gaan en niets houdt jou daar in tegen. 

Het is voor jou vanzelfsprekend dat deze optie WAAR IK MAAR 3 PLEKKEN IN TE VERGEVEN HEB de jouwe is, al weet je nog niet eens wat de inhoud is! 

Jij BENT die DIAMOND VIP! 

Dat komt goed uit! 

Want deze DIAMOND VIP optie is een unieke kans om ergens in de 30 dagen of aan het eind er van jouw eigen HOTSEAT te ervaren. 

HOTSEATS zijn éénmalige 1 op 1 via whatsapp video ingeplande live consulten met mij. 

Deze zijn UNIEK, diepwerkend en mega versnellend als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. 

HOTSEATS kennen geen tijdslimiet! Het consult duurt net zo lang tot jij alle punten op de i hebt kunnen zetten voor jezelf! 

Voor mij is het super eenvoudig jou te zien op een laag verder dan jij in staat bent jouzelf op dit moment te zien. 

Voor mij is het appeltje/eitje je belemmeringen waar te nemen, je sabotagemechanisme te zien en deze terug te geven aan jou en in de gewenste beweging te zetten. 

Normaal is de investering voor een HOTSEAT 999 euro! 

Jij kunt deze inplannen voor slechts 695 euro (!!!) inclusief de training, de bonusmeditatie en de training na de tijd bijgeplaatst op jouw dashboard zodat je er altijd bij kunt. 

Dit is een bizar mooie kans om een gigantische verdieping te pakken in deze RESET! 

Voel je die JA? 

GO! 

HET LEVEN IS TÉ WAARDEVOL OM NIET VOLUIT TE LEVEN. 

Jij bent het waard om voluit te leven! 
Het is je geboorterecht om volop liefde te ontvangen en te geven! 
Het leven mag met de stroom mee en overvloed mag zich aandienen. In allerlei mogelijke vormen! 

Maar waarom ziet dat er dan niet voor iedereen zo uit? 
Waarom ervaar jij dat niet? 

Hier komt iets heel interessants om de hoek kijken. 

Namelijk dat het leven, jouw leven, zich zonder dat je dat doorhebt zo uitrolt als dat het je in de eerste 7 jaren van je leven is voorgeleefd! 

En dat jouw leven precies is afgestemd op de overtuigingen, wederom onbewust en dankzij je naaste omgeving, die jij in je eerste 7 levensjaren hebt gevormd! 

Die eerste 7 jaar van jouw leven waarin jij de uitspraak “money see monkey do” vanuit je natuurlijke staat van mensenkind zo letterlijk hebt genomen dat je een gretige spons bent geweest voor alle voorbeelden en informatie die je in die jaren gegeven is. 

Dag in dag uit, jaar in jaar uit, sloeg jij dat wat tot je kwam op in je onderbewustzijn. 

ZO ziet liefde er dus uit! 
DIT betekend geld en succes! 
Gezondheid kent dus deze vorm! 
 
VOORgelegd, MEEgegeven, ONDER je huid geschoven en IN je onderbewustzijn opgeslagen. 

Datzelfde onderbewustzijn dat in de jaren daarna voor 97% de uitkomsten in jouw leven heeft bepaald. En nog steeds doet! 

Datzelfde onderbewustzijn dat vanaf het moment dat jij halverwege je 30e levensjaren bent, als een onbewust programmering niet alleen bepaald hoe jij naar de mensheid kijkt en naar de wereld kijkt, maar grote invloed uitoefent op alle facetten van je leven! 

 • Je liefdesleven!
 • Je financiën!
 • Je successen!
 • Je relaties!
 • Je gezondheid! 

Dat verklaart waarom mensen wel in staat zijn om een ander leven te wensen! 
Ja zelfs heel bewust kunnen kiezen voor een ander bestaan! 
Maar het NIET voor elkaar krijgen deze wens tot leven te laten komen! 

NIET in staat zijn om hun financiën op de rit te krijgen ondanks wilskracht! 
NIET in staat zijn om hun liefdesleven op een gewenst level te krijgen ondanks de beste intenties! 
NIET in staat zijn om andere relaties, hun carrière, hun business en hun energielevel op zo’n level te krijgen dat het ze gelukkig en trots maakt. 
NIET omdat ze het niet WILLEN! 

Maar omdat die wilskracht maar voor 3% invloed heeft op de uitkomsten. 

En omdat die uitkomsten worden gevormd door iets waar jij je al die tijd namelijk niet van bewust was. 

JE ONDERBEWUSTZIJN 

Een krachtige programmering die, ondanks jouw beste intenties het anders te gaan doen, draait op overtuigingen en voorbeelden uit je kinderjaren. 

Een supersterke computer die de hele dag door data uitspuugt die tot andere resultaten leiden dan die jij wenst in je leven. 

Dat mag anders!
En met wat we als mensheid inmiddels weten: 

DAT KAN ANDERS! 

Er is namelijk een manier om dat onderbewustzijn in beweging te krijgen. 
Er is een weg om al dat wat NIET dient in jouw bewustzijn en ongewenste uitkomsten in je leven manifesteert, te beïnvloeden.  

Nee, niet met doorzettingsvermogen! 
En ook niet met affirmaties, rituelen, boeken lezen en doelenlijstjes maken. 

Daarmee raak je alleen maar dat bewustzijn, die 3%, dat deel van je brein dat uiteindelijk weinig voor je kan betekenen. 

Wat jij nodig hebt zijn de juiste PORTALS (toegangspoorten) naar jouw onderbewustzijn. 

Die in staat zijn daar krachtig en magisch werk te verrichten. 

Zodat jij niet langer in het luchtledige staat te schreeuwen met al je zelfhulpinformatie en opgebouwde inzichten richting een onderbewustzijn dat jouw taal nu eenmaal niet verstaat. 

Zodat jij niet langer probeert de informatie van je zelfhulpboeken, hulpverlening en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s als een cassettebandje (bewustzijn) in je videorecorder (onderbewustzijn) te duwen, omdat dat onmogelijk gaat werken. 

Zodat jij EINDELIJK de juiste taal, het juiste “gereedschap” en de juiste te zetten stappen ontvangt om daadwerkelijk beweging te krijgen in het veld dat bepalend is voor jouw levensgeluk. 

JOUW ONDERBEWUSTZIJN. 

En alles wat daar opgeslagen ligt wat jou niet dient! 

Het is tijd voor een grootse RESET! 

Het is tijd om jouw waarachtige leven te leven! 

Vanuit jouw natuurlijke staat! 

Vrij van overervingen uit je familielijnen, overtuigingen van je opvoeders en iedere vorm van ballast die niet dient in jouw pad naar absoluut levensplezier en maximaal levensgenot! 

RESET biedt jou in 30 dagen ALLE portals om een verse start te maken die jou naar nieuwe en gewenste uitkomsten in je leven leiden. 

MAANDAG 24 JANUARI ga ik in een besloten Facebookgroep aan de slag om jou precies van die informatie, die tools en die opdrachten te voorzien die die RESET tot stand kan brengen. 

Klaar nu met die oude programmering die jou al zo lang, ondanks al je goede intenties en stappen, in de greep houdt van uitkomsten in je leven die je niet langer wenst! 

 • Ik laat je zien EN ervaren hoe je met de juiste informatie toegang kunt krijgen tot DAT deel van jouw brein dat WEL in staat is om in contact te komen met jouw onderbewustzijn en daar de gewenste verandering tot stand kan brengen. 
 • Ik laat je kennis maken met de “portals” die WEL keer op keer hebben bewezen een leven een positieve wending te geven die niet eerder tot stand is gekomen. 
 • Ik haal je uit de illusie van de wereld van affirmaties en rituelen die slechts inwerken op het 3% veld van je bewustzijn en neem je mee in de praktische maar zeer krachtige wereld van “gewoonteswissel” en de “5 minutenregel” die inwerken op het oh zo bepalende veld van je onderbewustzijn dat voor 97% jouw leven bepaald.
 • We gaan van inzichten rondom jouw “monkey see monkey do” fundament in de eerste 7 jaar van je leven….. 
 • Naar de échte poorten naar het onderbewustzijn en ALLE manieren om dat veld naar wens in beweging te zetten… 
 • Tot aan dit praktisch integreren in jouw leven van alledag zodat het positieve effect niet alleen bij deze 30 daagse ronde blijft, maar meegaat jouw lifestyle, jouw leven in. 
 • En om dit alles te “borgen” ontvang je van mij in de tweede week (naast alle video’s en opdrachten) een heel speciale audio opname die je tijdens de training dagelijks als een meditatie af kunt draaien op precies dat moment op de dag dat de poort naar jouw onderbewustzijn niet alleen open staat voor deze informatie, maar ook in staat is verandering aan te brengen. 
 • En in de derde week ontvang je een vergelijkbare audio opname voor een ander moment op de dag, om exact datzelfde tewerk te stellen en het proces te versnellen. 
 • Boven op dit alles werk ik in de afrondende week, naast het integreren van alles in een lifestyle die jou dient, met jou toe naar een eigen audio door jouzelf gemaakt op maat voor jou! 

Dit is UNIEK! 

Begrijp me goed. 

Dit is een nog nooit eerder vertoonde training van Leonie – Set Yourself Free! 

Deze 30 daagse is een NEXT LEVEL LIFECHANGING training die bomvol staat van alle informatie die heeft geleid naar mijn eigen groeispurt van de afgelopen periode. 

Niet in de vorm van een thuistraining, maar samen met mij en een kleine groep gelijkgestemden in een besloten groep! 

Met mijn support! 

En je ontvangt deze training na de tijd op je eigen dashboard met je eigen inlog gegevens zodat je er bij kunt wanneer je maar wenst. 

Normaal is de investering voor één van mijn 30 daagse trainingen 95 euro! 

Dat is al, heel bewust, een laagdrempelige investering wanneer je beseft tot welke resultaten ze kunnen leiden. 
Hoeveel is de grootste verandering in een leven een mens waard? 

Right? 

Maar ik heb voor jou, als member, een uniek aanbod! 

Jij betaalt geen 95 euro, maar slechts 75 euro! 

En…… 

Ik bied je de mogelijkheid om in 1, 2 of zelfs 3 termijnen te betalen.

En om het nog aantrekkelijker te maken ontvang je er ook deze BONUS bij! 
Want mocht je het nog niet weten, ik doe alles behalve half werk als het gaat om mensen zoals jij verder te helpen op het pad van persoonlijke ontwikkeling. 

SP Bonus Meditatie 513 x 513

Ter voorbereiding van de geweldige reis die we met elkaar aan gaan vanaf de 24e krijg je DIRECT na aanmelden een BONUS MEDITATIE van mij cadeau die ik speciaal heb opgenomen voor deze RESET training. 

Een meditatie die in staat is voor jou een krachtig fundament te leggen voor deze 30 daagse zodat jij maximale resultaten kunt behalen. 

Deze audio is volledig afgestemd op de frequentie VERGEVING. 
En ik kan je nu al zeggen dat hij er anders uit zal zien dan dat je je misschien nu al bedenkt. 

Dit is nieuwetijds energiewerk in uitvoering. 

Dit is THE REAL DEAL! 

Dit voorwerk zal zijn eigen detoxfrequentie kennen zodat straks daar alle vervolginformatie als perfectie puzzelstukjes op aan kan sluiten. 

Hij is van mij! 

Voor jou! 

Maar let nu op! 

VOEL jij deze 30 daagse als geen ander? 

Is er iets in jou dat wakker lijkt te worden terwijl je dit alles tot je hebt genomen? 

Ben jij diegene die voor een NEXT LEVEL EXPERIENCE wil gaan deze 30 dagen? 

Dan heb ik de volgende GOLD en DIAMOND optie voor jou! 

GOLDEN VIP 
SP Golden Vip 513 x 513

Dit is een UNIEKE kans om de RESET training op HIGH VIBE level te ervaren. 
Naast dat je aan de slag gaat met deze 30 daagse in de groep, de meditatie bonus ontvangt EN na de tijd de gehele training voor altijd van jou is opgeslagen in je eigen leeromgeving is er de volgende mogelijkheid voor jou om je RESET te versnellen en te bekrachtigen. 

Aan het einde van iedere RESET week (opde vrijdag of de zaterdag)kun jij mij, via whatsapp, laten weten waar je tegen aan gelopen bent in de week voorafgaand. Dit doe je door dat in te typen of in te spreken hoe je de week ervaren hebt, waar er voor jou nog vragen of losse eindjes zijn of waar je graag inzicht op zou willen ontvangen. 
Je ontvangt van mijn dan een op jou afgestemde audio reactie terug die je tot diepere inzichten en grootsere stappen kan brengen. 

Let op: slechts 5 mensen kan ik deze optie bieden! 

Dit is voor jou wanneer je aan alle kanten VOELT dat dit de training is waar jij op gewacht hebt. 

Je kunt niet wachten tot we gaan starten, voelt een diepe roeping deze reis aan te gaan en iets in jou WEET dat de GOLDEN VIP optie jouw weg is. 

Voor slechts 249 euro (!) ben jij mijn GOLDEN VIP! 

DIAMOND VIP 
SP Diamond Vip 513 x 513

Ik hoef jou niets uit te leggen! 

Jij bent altijd diegene die voor het hele plaatje wil gaan en niets houdt jou daar in tegen. 

Het is voor jou vanzelfsprekend dat deze optie WAAR IK MAAR 3 PLEKKEN IN TE VERGEVEN HEB de jouwe is, al weet je nog niet eens wat de inhoud is! 

Jij BENT die DIAMOND VIP! 

Dat komt goed uit! 

Want deze DIAMOND VIP optie is een unieke kans om ergens in de 30 dagen of aan het eind er van jouw eigen HOTSEAT te ervaren. 

HOTSEATS zijn éénmalige 1 op 1 via whatsapp video ingeplande live consulten met mij. 

Deze zijn UNIEK, diepwerkend en mega versnellend als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. 

HOTSEATS kennen geen tijdslimiet! Het consult duurt net zo lang tot jij alle punten op de i hebt kunnen zetten voor jezelf! 

Voor mij is het super eenvoudig jou te zien op een laag verder dan jij in staat bent jouzelf op dit moment te zien. 

Voor mij is het appeltje/eitje je belemmeringen waar te nemen, je sabotagemechanisme te zien en deze terug te geven aan jou en in de gewenste beweging te zetten. 

Normaal is de investering voor een HOTSEAT 999 euro! 

Jij kunt deze inplannen voor slechts 695 euro (!!!) inclusief de training, de bonusmeditatie en de training na de tijd bijgeplaatst op jouw dashboard zodat je er altijd bij kunt. 

Dit is een bizar mooie kans om een gigantische verdieping te pakken in deze RESET! 

Voel je die JA? 

GO!